Filtru aer, Clapeta filtru
![]() ![]() ![]() |
Filtru aer, Clapeta filtru
crisbog_2007 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 10 November 11 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
1410
1998
- TL 02 XXU
|
|||
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
iarna se lasa pe pozitia 'iarna' sa traga aer cald dinspre galerie
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
pai daca ne luam dupa teorie,iarna se lasa deschis spre galeria de evacuare cu care defapt ar trebui sa si fie conectat printr-un furtun sau ceva. Iarna,fiind frig,motorul se incalzeste mai repede daca aerul pe care motorul il trage se incalzeste de la galerie inainte sa intre in carburator. Se evita asfel si jivrajul(poate sa apara chiar daca carburatorul are pata calda sub el) plus ca la cei care au paleta clasica pe pompa de apa le mai face si-aia curent rece si de-aia se plang multi ca iarna le ingheata carburatorul. Cam asa sta treaba.
This post has been edited by sebymesteru: 24 Nov 2011, 19:05 |
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
Tudor1994 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 August 13 ![]() |
Se poate intampla ceva daca acea clapeta sta in pozitia inchis, adica sa traga aer doar de la galerie? Eu nu am observat ca pozitia acelei clapete trebuie modificata manual.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
pais_valenciano |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 24 April 09 ![]() |
QUOTE(Tudor1994 @ 6 Aug 2013, 01:23) Se poate intampla ceva daca acea clapeta sta in pozitia inchis, adica sa traga aer doar de la galerie? Eu nu am observat ca pozitia acelei clapete trebuie modificata manual. da actionarea clapetei se face manual anul asta in luma mai am uitat sa dau clapeta pe vara si imi crestea mult temperatura, dupa ce am scos termostatul am observat ca uitasem de clapeta ![]() |
--------------------
DACIA
1310 BREAK
1997
- B77CHG
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(pais_valenciano @ 6 Aug 2013, 13:01) ![]() @Tudor1994: Unele carcase de filtru nu au acea clapeta. Daca ai, poti verifica simplu: bagi degetul, si vezi cat intra...; nu-i bine deloc sa meri vara (mai ales pe caldurile astea) cu pozitia pt. iarna, ca-ti creste temperatura apei ca racheta... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:30 |