trepideaza, merge infranata si moare..., la viteza mica de deplasare...
![]() ![]() ![]() |
trepideaza, merge infranata si moare..., la viteza mica de deplasare...
chichi |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0167.JPG ( Size: 220.54k ) Number of downloads: 62 |
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|||
aurbrz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 June 05 ![]() |
Dupa simptomele pe care spui ca le are masina ta , eu zic sa verifici mai intai jiglorul de relanti , pentru ca e posibil sa ai acolo un gunoi care sa iti obtureze acel orificiu si motorul sa nu stea bine la relanti .
Personal cred ca nu are nici o legatura cu apa prin care ai trecut , mai ales ca atunci cand mergi cu ea un pic mai " nervos" pare sa funcioneze bine. Incearca sa cureti carburatorul sau macar acel jigler de relanti si spune-mi cum merge. bafta |
--------------------
Dacia
1310 L
- B 99 ---
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Daca apa a ajuns la genunchi, a ajuns si la filtru de aer, mai ales cand se faceau valuri datorate deplasarii masinii.
Anyway, schimba aurolacul. Daca mie mi-ar face cineva asa cu masina.....biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
deci incearca sa schimbi si filtrul de aer (sau sa mergi PUTIN cu el scos sa vezi daca mai face)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
S-a rezolvat:
1. platina nu mai era reglata cum trebuie... 2. filtrul de la intrare in carburator era plin cu mizerii 3. filtrul de aer era dus si atrebuit sa-l schimb (ati avut dreptate)... 4. carburator reglat prost (sub 800 rot/min la relanti). Si mi-am schimbat si mecanicul cu ocazia asta... Topicul se poate inchide... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:11 |