Cauciuc pedala
![]() ![]() ![]() |
Cauciuc pedala
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
decupezi o bucata de cauciuc (dintr-un presh sau ceva) si o lipesti cu poxipol sau alt tata-cleiului pe metalul bine curatzat
aaa...ai grija sa "tesesti" muchiile cauciucului aluia |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Pedalier sport !
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
inclin si eu ca in cazul in care ramai fara cauciucuri sa iti cumperi un pedalier din ala din targ (cica SPORT ii zice) .. dar sa iti alegi un model finutz
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Mi-am luat eu asa ceva ... cica din aluminiu ere plastic toata ziua
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
Eu l-am terminat pe cel de pe frana ... doar pe o parte ca asa apas eu pe pedala .. ce este de facut???
|
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Eu l-am terminat pe cel de pe frana ... doar pe o parte ca asa apas eu pe pedala .. ce este de facut??? Intoarce-l invers ! :wink: |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
esti intr-adevar forte, omule
|
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:21 |