Machete trenuri!
![]() ![]() ![]() |
Machete trenuri!
IbizA |
![]()
|
||
![]() Membru renault-ist Group: Members Posts: 46 Joined: 2 December 11 From: R U M A N I A ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo RS
2009
- Nu dau [COLOR=red]Hai CFR!:D:D[COLOR=red]
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IbizA |
![]()
|
![]() Membru renault-ist Group: Members Posts: 46 Joined: 2 December 11 From: R U M A N I A ![]() |
taci ma!
|
--------------------
Renault
Twingo RS
2009
- Nu dau [COLOR=red]Hai CFR!:D:D[COLOR=red]
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
si eu am da' nu am poze acum... poate maine
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Si usor, sa nu te ineci: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...9315&hl=diorama
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Se inchide. Exista subiecte deschise pe tema respectiva.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 14:04 |