Cum se fura in Romania, sau ce se mai fura
![]() ![]() ![]() |
Cum se fura in Romania, sau ce se mai fura
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Avea și ESP sau doar ABS?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Doar de ABS se discuta. Patru conducte le-au desfacut frumos, doua le-au taiat. Chestia e ca avea bunuri de aproape 2000 de lei in masina si nu s-au atins de ele.
This post has been edited by cristio_79: 5 Dec 2011, 20:35 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu se poate .... deci nu pot să cred ....
Mașina aia nu avea alarmă? CASCO ...? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
CASCO nu.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Atunci e chiar nasol.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Aia erau mecanici nu hoti. Cum plm sa furi abs-ul?
![]() Au sa se intoarca dupa airbaguri? Sau centuri? |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Chestia aia afost ceea ce se cheama "prestare de servicii".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mie au incercat sa-mi juleasca toata partea stinga la renou' 21 de-l aveam de lamunca, da' asta prin '94 dreaq. Au reusit sa-mi ia doar farul, dar am gasit suruburile slabite si la capota, bara, aripa fata si ambele usi. Na, aveau oamenii comanda.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Au luat si capota + bara fata sau doar ABS-ul ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Atit au apucat. I-o fi deranjat ceva.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Masina a fost gasita azi-dimineata in starea in care se vede in poze. Deci au luat tot.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
La comanda, clar... De la sticle(oglinzi), airbag-uri, roti de iarna, etc... au ajuns la unitati de ABS... incet incet... fura astia si DPF-ul de nu-ti dai seama de ce e aprins martorul in bord, ca deh de la mers subturat
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
pai daca s-a activat reactia chimica in el, nu-stu cum sa-ti zic da' e cam cancerigen
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Stiu ca urmeaza o serie de injuraturi, da' a cautat-o cu lumanarea. Felul in care era parcata e o invitatie si sunt unii care nu se pot abtine.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pai numai din poze se vede ca e vizibila cel putin din doua blocuri, e la strada... cum trebuia sa parcheze? ca doar nu 'om parca toti masinile in curtea politiei de'acu...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
era mai usor sa fure masina cu totul...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.611 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se referea la parcarea pe spatiul verde ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am mai auzit povesti din astea cu laterale furate.
Acu vreo 15 ani se furau parbrizele in draci. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu ma refeream la parcarea pe spatiul verde (nu ca as fi de acord cu stilul asta de a parca) ci la faptul ca din prima poza vad ca jumatate de masina e ascunsa de constructia de langa ea (garaj sau ce o fi ala).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 6 Dec 2011, 12:37) Nu ma refeream la parcarea pe spatiul verde (nu ca as fi de acord cu stilul asta de a parca) ci la faptul ca din prima poza vad ca jumatate de masina e ascunsa de constructia de langa ea (garaj sau ce o fi ala). si in partea dreapta se vede un bloc cu 4 etaje de la care ai vizibilitate in intregime la masina... ![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bmwh548 |
![]()
|
Daca iesi pe balcon/scoti capul pe geamul de la baie/dormitor. Ori eu nu-mi aduc aminte ultima data cand m-am uitat prin "parcarea" catre care am vedere cand deschid/inchid geamurile. Nu ma uit in parcare decat daca aud vreun sunet suspect si pun pariu ca aia care au stiut ce si cum sa demonteze s-au miscat in liniste.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Incep sa aiba tupeu tot mai mare hotii.
La noi in bloc i-au spart geamul la vecinul de la parter seara pe la 9-10, geam care da spre o strada foarte circulata (dimineata e blocaj, si seara tot trece o masina la 20-30 secunde maxim). Culmea ca am auzit mai multi bubuitura, dar am crezut ca s-a busit vreo masina undeva mai departe. Am iesit la geam si nu am vazut nimic, pentru ca geamul era sub un balcon. I-au luat o plasma de 1 metru, si inca ceva maruntisuri.. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mi se pare normal, ajutoare sociale taiate, mancarea devine tot mai scumpa, tot mai multi someri, "vin sarbatorile" si nevoia de bani devine tot mai acerba... stati sa vedeti in 2-3 ani cum o sa se salbaticeasca lumea. Asta e doar inceputul. Asta-i parerea mea, cel putin.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ramaneti uniti ba! Pamantu'-i plat
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 6 Dec 2011, 12:37) Nu ma refeream la parcarea pe spatiul verde Adevarul e ca orice parloaga/parcela/boschetarie e spatiu verde... mai ales garajul ala care sunt convins ca sta pe 4 picioruse sa nu atinga de "spatiul verde". |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:20 |