Roata de rezerva furata, ce e mai bine sa declar?
![]() ![]() ![]() |
Roata de rezerva furata, ce e mai bine sa declar?
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Cel mai bine este sa declari adevarul. Asiguratorul, cand a semnat contractul a preluat toate riscurile prevazute in contract printre care si riscul pentru furt. Aceasta inseamna ca au preluat si sarcina ca, dupa ce iti acopera paguba, sa se ocupe ei de formularea plangerii penale,constituirea in procesul penal ca parte civila si recuperarea pagubei direct de la faptuitor etc etc .....
![]() |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
SnoopDogg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 March 05 ![]() |
Declara adevarul , o sa fie mai bine !
|
--------------------
Dacia
slolenza
- IL-89-PTA Vreau si io un rolls royce ... se poate ?
|
|
Anakin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti/Vitan ![]() |
Am patit si eu cu ceva vreme in urma la slz!Am fost la politie,mi sa dat o 'dovada' cu care am mers la asigurator(interamerican)si am rezolvat problema.A durat ceva(cam o luna,daca tin bine minte)dar am primit banii si am luat alta noua.Sper sa poti rezolva si tu mult mai repede beleaua. |
--------------------
Dacia
Logan cameleon
- B 51 ATO Forta sa fie cu voi
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
zi tata adevaru' ca altfel la asiban s-ar putea sa ai prbl...nu te face o roata, cat de bani...e de rezerva?!?!la golfu de serv, am una cu spite ca de bicicleta..numa cat sa ajungi pana la prima vulcanizare...sunt curios cine dreaq o s-o fure
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Stai linistit ca se gasesc amatori si pentru aia.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Da. Numai de curiozitate te intreb unde parchezi Golf-ul si daca are alarma.
![]() Revenind la subiect, eu cred ca ar trebui sa o declari furata. Asa se vor inscrie politistii cu AN-uri (infractiuni cu autori necunoscuti) si poate vor face si ceva in acest sens. Au ajuns oameni pe Luna, or fi si ei in stare sa prinda un gainar care fuge cu o roata de rezerva. This post has been edited by valioglu: 18 Jul 2005, 21:32 |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Si eu zic sa declari furtul. In varianta cu pierdutul nu stiu ce sa zic, CASCO asigura riscurile de furt si accident, ar trebui sa spui ca ai lovit un bolovan cu partea din spate si asa s-a desprins roata si n-ai mai gasit-o, oricum iti trebuie dovada de la politie. Eventual, dupa ce spui de furt la politie, poate iti sugereaza ei o varianta mai simpla pentru tine (si pentru ei).
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Furtu-i cea mai simpla explicatie.
Imi pare rau Ashu ! La DSN mi-am pus-o in portbagaj (desi nici acolo nu-i in siguranta) dar oricum.... Iar Solenza o parchez cu cenzuratu'n bordura. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Daca ai Casco , dute la asigurator chiar daca completezi hartoage , doar platim politele de asigurare .
Bafta in lupta cu sistemul . ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Gata, am declarat-o ieri la politie. A fost iures in uichendu asta in Drumul Taberii, aveau aia teancu de reclamatii de roti de rezerva furate. DSN, Solenza, Logan si Matiz, de la astea mi-au zis gaborii ca au fost furate rotile de rezerva intr-o veselie. Desi de la mine n-au avut ce probe sa ia, ca probabil ca au dat doua suturi in roata si a cazut singura, mi-au zis ca au reusit sa culeaga amprente de pe o gramada de masini, astfel sunt sanse mari sa-i prinda.
Cu asigurarea e asa cum ma asteptam, trebuie sa astept 30 de zile sa se finalizeze cercetarile pana imi returneaza banii. D-aia ma gandisem s-o declar pierduta, stiam ca mai usor iti iei banii atunci cand dai cu ea in pom din vina ta, decat cand ti-o sparg pungasii. Asta e, totusi in 3 ani e prima oara cand imi fura ceva de pe masina, vorba aia "Kakat se intampla". |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
SnoopDogg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 March 05 ![]() |
vorba aia e shit happens
![]() Ma bucur ca ai rezolvat problema ! |
--------------------
Dacia
slolenza
- IL-89-PTA Vreau si io un rolls royce ... se poate ?
|
|
ashu |
![]()
|
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
dar din curiozitate. voi stiati ca la SuperNova portbagajul si usile se pot deschide cu o cheie de contact de la o berlina mai noua? incercati si voi sa vedeti. Mie mi s-a deschis perfect cu cheie de contact de berlina.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
La Logan - versiunea de 5000 usd - o sa ii puna la usa zavor de poarta taraneasca cu lacatel de valiza.
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:36 |