zgomot /bataie fata
![]() ![]() ![]() |
zgomot /bataie fata
powertodacia |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|||
v-king |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 8 March 10 From: Hunedoara - HD ![]() |
Poate mai trebuie strans scutul. Ma mai gandesc la suportii aia de cauciuc de la esapament, sa nu cumva sa atinga teava in podul masinii, daca zici ca se simte in podea. Poate fi si uzura in caseta de directie.
|
--------------------
Ex: Dacia
SuperNova
2002/Clima
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
Ax inferior volan cumva
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
nope, bate tare..axu skimbat si inferior si superio(mitraliera) originale ambele.
sa verific toba.....nici nu stiu....nici la ce roata nam descoperit... dar cred ca pe dreapta....caseta are cum sa bata asa tare ca un pivot? e zgomotu simtibil....il auzi clar cu muzica inchisa This post has been edited by powertodacia: 6 Dec 2011, 20:35 |
--------------------
supernova
Clima
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
ceva trebuie sa fie dus nu are cum ,incearca toba,pivoti chiar daca iai schimbat,scutul sa fie bine strans si cam atat ,daca zici ca ai schimbat tot in rest.bafta!
This post has been edited by donlucyan: 6 Dec 2011, 21:04 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
powertodacia |
![]()
|
o sa privesc la toba....dar nu cred.
scutu e strans , am bagat si distantier....si chiar daca nu ar fi...zgomotul este infundat...iar scutu nu face asa. sa fie rulmentul? ![]() |
--------------------
supernova
Clima
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
posibil sa fie rulmentu , si nu trebuie neaparat sa huruie ci poate sa bata la denivelari ,poate sa fie burduful de la planetara cred vezi si u controleaza tot ce am zis fiecare.
This post has been edited by donlucyan: 6 Dec 2011, 21:33 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Ai verificat sa nu fie duse bucsele de la brate? Acela pe care e prins pivotul? E totusi posibil sa loveasca si toba.. eu nu de putine ori am patit-o, din diverse cauze.
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
powertodacia |
![]()
|
bucsele bascula sunt bune, iar planetarele sunt noi.....ramane sa vad de rulment si toba...sper din toata inima sa fie toba ca oricum e spart si am noua in subsol sa o schimb....
|
--------------------
supernova
Clima
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Daca se manifesta ca un bocanit infundat,perceptibil in special prin oras,pe carosabil plombat, e posibil sa fie palierul antizgomot din caseta de directie.Nu intra in panica,deoarece am inteles ca se schimba relativ usor, prin demontarea bieletei dreapta , iar piesa in sine nu este scumpa.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
powertodacia |
![]()
|
bucsa aceea?
7 Dec 2011, 13:44: a schimbato cineva?? This post has been edited by powertodacia: 7 Dec 2011, 13:44 |
--------------------
supernova
Clima
|
edyneacsu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 25 May 06 ![]() |
O sa o schimb eu in zilele urmatoare. Acum m-am intors din Vitan de unde am cumparat piesa( 10 ron).
|
--------------------
Dacia Super Nova
1,4 mpi
2001 Clima
- CL-03- AZE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:21 |