3 planetere in 25000km, la solenza 1.9D
![]() ![]() ![]() |
3 planetere in 25000km, la solenza 1.9D
darius |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|||
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Vezi ca s-a mai discutat.
Zgomotul provine chiar din cutia de viteze si se datoreaza calitatii exceptionale de fabricatie. Este prezent la toate SLZ Diesel si apare atunci cand mergi cu motorul asa zis subturat (dupa parerea mea un regim de functionare intalnit destul de des). Partea misto e ca n-ai ce sa-i faci, nu te baga nimeni in seama daca te duci in service. Spor! |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
adica tu ai mers 22000 km fara auzi acel zgomot "tehnologic"? inseamna ca ai mers bine...eu l-am auzit din prima saptamana, solutia a fost sa nu mai merg subturat, ocazie cu care am constatat ca nici nu consuma mai mult, iar mersul seamana cu unul cam agresiv, sau sportiv...la un consum de 6,4litri/100km. un inginer de la pitesti mi=a spus ca zgomotul apare datorita constructiei cutiei cu rapoarte mai scurte decat ar fi fost normal pentru motor, insa au preferat sa le faca asa pentru ca e vorba de un autoturism si nu de o masina de marfa, unde nu e nici o problema daca te rogi de ea la demaraj. de exemplu dacia papuc consuma peste 9% in oras cu acelasi motor chiar daca merge neincarcata.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Parerea mea e ca inginerul de care vorbesti era electronist sau constructor, pt ca orice utilitara are rapoartele treptelor de viteza mai scurte ca orice autorurism.
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
dute la service si spunele sa-ti mareasca putin turatia de mers in gol
poate ai umpic prea mic relantiul |
-------------------- |
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
NU VAD CE LEGATURA ARE.MIE IMI BATE CAND VIREZ MAXIM STANGA,REPET MAXIM,DACA INDREPT PUTIN NUMAI BATE SI NUMAI LA MERS INCET,DC ACCELEREZ PUTIN SA FLUIERE ROTILE(ASTA CAND INTORC IN CERC) NUMAI BATE
![]() |
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
o fi ceva prost strrans acolo...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
darius |
![]()
|
PLANETARA NOUA,AM FOST CU EA IN SERVICE DE 2 ORI PANA ACUM,au strans baieti de le-a luat dracu pe toate suruburile
![]() |
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mai schimba una.
Dar pune un cunoscut sa o verifice inainte de montaj sa nu aiba joc ca maimutza de service mai pune si vechituri si reconditionate ! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
QUOTE(darius @ 23 Jul 2005, 07:32) NU VAD CE LEGATURA ARE.MIE IMI BATE CAND VIREZ MAXIM STANGA,REPET MAXIM,DACA INDREPT PUTIN NUMAI BATE SI NUMAI LA MERS INCET,DC ACCELEREZ PUTIN SA FLUIERE ROTILE(ASTA CAND INTORC IN CERC) NUMAI BATE ![]() Nu suna a planetara pt ca dracia aia face mai tare daca acelerezi. Cu toate astea, poate fi dar de ce nu o rezolvi la service, la altul, la care nu ai fost pana acum.. |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
darius |
![]()
|
masina e in garantie si in arad sunt 2 dealeri autorizati dacia,am fost la amandoi si.........
![]() o sa merg la un service adevarat macar sa imi spuna ce are.eu in mers normal nu sesizez nici un zgomot dar nu sunt linistit pt ca nu are voie,masina are un an ce dracu ![]() |
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
poate nu e reglata bine caseta de directie si intr-o parte vireaza mai mult
verifica daca in ambele parti poti vira la fel de mult |
-------------------- |
|
darius |
![]()
|
m-am intors cu ea de a luat-o dracu si vireaza la fel in ambele parti,nu am sesizat nimic deosebit
![]() |
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
virgil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 July 05 ![]() |
darius, problema ta seamana cu a mea: in curbe foarte strinse se aude un zgomot puternic de metal frecat de la rotile din fata. dispare dupa citiva kilometri. am fost de mai multe ori la service, au verificat cu atentie rotile, le-au demontat - nimic. nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi din cutie...
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
- da51azl
|
|
mariusCYP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 17 June 05 ![]() |
daca ai probleme atunci vinde-le si cumpara alta masini starine vezi merge mai bine decat solenza!stii de ce sa oprit productia fabrici solenzei ca a stiut ca nu sunt bune amsini astea solenze!
|
--------------------
dacia
break
- TM 08 ---
|
|
darius |
![]()
|
VIRGIL,la tine inteleg ca se aude si pe linie dreapta dupa ce iei un viraj strans,cand la mine se aude doar cand virez maxim stanga si e o bataie exact ca si cea de planetara varza,oricum nu o las asa dupa ce ma intorc de la mare iau taurul de coarne
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
samatax |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 24 May 05 ![]() |
ai probleme cu tastatura sau cu limba romana? productia de solenza s-a oprit pentru ca altfel Loganul nu ar mai fi avut succes.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
- B-36-???
|
|
warranty_4_cars |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 July 05 ![]() |
Depinde foarte mult si de stilul de sofat!
|
--------------------
VW
BORA
- B-12345 Yellow Leon's Blog
|
|
darius |
![]()
|
in regim normal de mers nu se aude nimic dar ma obsedeaza pt ca face si nu ar trebui
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
darius |
![]()
|
mariusCYP dc imi dai tu bani o sa imi cumpar o masina straina instantaneu,si nu vorbi dc nu sti despre ce e vorba, la 6000 de euroi sunt super multumit,merge struna si imi consuma 6 in oras,ce mai vrei???????
![]() si scrie sa inteleg si eu ca am stat 5 minute sa inteleg ceva ![]() |
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 06:58 |