Trosnituri roata dreapta, Trosnituri
![]() ![]() ![]() |
Trosnituri roata dreapta, Trosnituri
alex1980 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
- B-30-PVO
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Da .. cred ca am eu idee .. asa facea masina mea inainte de a-i schimba bucsile de la brate
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
alex1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 16 Jul 2005, 22:37) Da .. ced ca am eu idee .. asa facea masina mea inainte de a-i schimba bucsile de la brate ![]() Mersi mult .Am sa verific cu toate ca masina are 20.000 km. |
--------------------
Dacia
Super Nova
- B-30-PVO
|
|
mirciulik86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 16 December 04 ![]() |
Mie la gropi imi face rau de tot.Am senzatia ca imi cade roata.
|
--------------------
Renault
Laguna Coupe
2011
- B 67 MRK
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
La astfel de probleme nu veti gasi un raspuns corepunzator pe forum. Nu ca cei de pe aici nu s-ar pricepe, dar e ceva de genul raspuns la realitatea medicala: faceti aia si aia dar neaparat o vizita la medicul de specialitate. Exista la service-uri tot felul de masinarii (si una care-ti misca toate rotile din toate incheieturile) care va arata mai bine ce trebuie schimbat. |
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:15 |