DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> A intrat in groapa din plin

sawrad
post 18 Jul 2005, 11:46
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Pentru linistea mea sufleteasca va rog sa va dati putin cu parerea asupra urmatoarei probleme. Maica-mea conducea intr-o zi in afara orasului cu vreo 80km/h (zice ea) si la un moment dat la intrarea in localitate a intrat din plin intr-un crater (ca groapa e prea putin spus) din mijlocul drumului. Rezultatul a fost janta indoita si capacul de la roata dreapta fata spart. De astea doua putin imi pasa, insa eu stau cu frica sa nu se fi stricat / dereglat altceva. Directia pare sa nu fi fost afectata, insa imi e teama de ceva probleme care pot aparea cu timpul la telescoape sau suspensii sau la ce-o mai fi pe acolo. Ce imi recomandati?

This post has been edited by sawrad: 18 Jul 2005, 11:46

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 - AB 31 ANG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 18 Jul 2005, 11:49
Post #2

Membru autentic

From: Ban Land

Mergi la politie si fa constatarea, iar apoi fuga la service si vezi cum sta treaba pe la trenul de rulare.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
costi
post 18 Jul 2005, 11:51
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Pai si se duce la POL si ce spune ?
Ca masina merge bine dar ii este teama ca in timp se strica ceva la ea?
daca nu vrei sa-ti faci janta pe CASCO las-o incolo de politie si pentru ca banuiesc ca esti in garantie, la prima revizie ii pui, sub un pretext sau altul, sa-ti verifice partea dreapta fata, din punct de vedere bucsaraie si suspensii...

This post has been edited by costi: 18 Jul 2005, 12:01

--------------------
DSN/SLZ
+
lar
post 18 Jul 2005, 14:09
Post #4

Agent Smith

Poate omul se gandeste la o posibila fisura in partea metalica a pieselor de articulatie si atunci chiar ar putea avea repercusiuni grave in viitor. Eu zic ca e bine sa reclame la Politie, sa-si faca constatare si sa-si repare pe casco roata, cu ocazia aceasta cerand si verificarea pieselor din articulatie, suspensie, etc.

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
cosmin_m
post 18 Jul 2005, 14:55
Post #5

Membru autentic

Subscriu. Politie + Casco, ca sa-i factureze pentru geanta+ diagnostic directie pa #%^#%^ de au facut drumul. (primaria/firma, functie de raspunderea legala pentru segmentul de drum in cauza)

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
MAKRON
post 18 Jul 2005, 17:40
Post #6

simply clever

From: silistea gumesti

QUOTE(cosmin_m @ 18 Jul 2005, 16:55)
Subscriu. Politie + Casco, ca sa-i factureze pentru geanta+ diagnostic directie pa  #%^#%^ de au facut drumul. (primaria/firma, functie de raspunderea legala pentru segmentul de drum in cauza)
*

Eroare! Politia nu are nici o competenta in speta. Politia face doar constatari cu "iz" jurisdictional. In cauza de fata, problema este pur civila.

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
cosmin_m
post 18 Jul 2005, 19:32
Post #7

Membru autentic

Dweep, cand te vad cu "eroare" mi se ridica parul in cap (si aici si in topicul cu soferii agresivi). Traume de la command-interpretors fara corectie si autocompletare de sintaxa... Parca esti compilator smile.gif Glumesc, nu te ambala.

Asta am vrut si eu sa zic cu politia, sa-i faca constatare ca altfel nu se poate duce la Casco. Cine a zis ceva de penal. Recuperare de bani -> proces civil.

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
MAKRON
post 18 Jul 2005, 20:17
Post #8

simply clever

From: silistea gumesti

Asa e Cosmine, cum spui tu dar, pana la urma, politia tot nu are competenta in cauza. Repet, ei constata doar pagubele rezultate in urma savarsirii unei infractiuni ori a unei contraventii. Sawrad poate cel mult sa solicite asigurarea dovezii (o constatare tehnica) pana va sesiza asiguratorul. Dar nu are sens asa ca cel mai bine este sa mearga direct la asigurator si sa-i descrie incidentul in amanunt. Asiguratorul îi va plati paguba (pentru ca aceasta este esenta contractului de asigurare =subrogarea in "pielea" asiguratului), dupa care va chema in judecata administratorul drumului pentru a-si recupera paguba. Aceasta este, cum se spune, o opinie avizata.

This post has been edited by dweep: 18 Jul 2005, 20:18

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
sawrad
post 18 Jul 2005, 21:59
Post #9

Membru incepator

multumesc pentru feedback

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 - AB 31 ANG
+
lar
post 18 Jul 2005, 22:08
Post #10

Agent Smith

Ai grija la termenul de declarare, citeste conditiile de despagubire la polita casco, ca sa nu declari aiurea, adica prea tarziu. excl.gif

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
drs007
post 18 Jul 2005, 22:08
Post #11

Membru incepator

Eu zic sa mergi la mica intelegere cu cineva de la service, merge intotdeauna wink.gif

--------------------
Logan abs plus 1,4 Logan abs plus+ AC 1,4 (fosta Ambiance vanduta) 2007 abs plus + AC
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 22:42
Forum Renault