[VAND] Pozitii-sua
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Pozitii-sua
teodorescu_cos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 27 October 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) 374800_260381230685157_100001398475344_748674_937414329_n.jpg ( Size: 174.37k ) Number of downloads: 1419 |
||
--------------------
opel
astra
2001
- p 6448 pm
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1.care este avantajul acestui modul ?
2. daca este de genul SUA , este legal in EU ? 3. daca cineva vede becul aprins dintr-o anumita pozitie nu inseamna ca vrei sa mergi intr-o anumita directie ? De unde stie el ca tu ai o super-instalatie de semnalizare ? 4. scaderea vietii becurilor auto , precum si un consum mai mare nu sunt cumva dezavantaje ? Daca tu vezi o masina cu luminile aprinse exact ca in acele poze postate , o parte aprinsa la acea intensitate si o parte intermitenta , asta inseamna ca a semnalizat si se vede clar acest lucru ? Si de la 200 de metri cu 80 km/h la fel se vede ? Oare masinile americane au si pozitii si semnal si lasa totusi semanlul aprins sau cumva semnalul are rol dublu ? Daca folosesc acest modul tot trebuie sa mai stau cu farurile aprinse ziua pe DN ? This post has been edited by marius80_eugen: 4 Jan 2012, 15:53 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
teodorescu_cos |
![]()
|
da masinile americane au becul de semnal cu rol dublu si de semnal si de pozitie, accelas lucru care il face si modulul meu. nu are cum sa creda cineva ca semnalizezi pt ca becul e aprin la o intensitate mai mici si nu clipeste.
|
--------------------
opel
astra
2001
- p 6448 pm
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Nu te supara pe mine dar eu nu te-as lasa sa imi montezi asa ceva nici daca mi-ai da bani. Plus ca daca as fi politist sau reprezentant RAR ti-as ridica permisul/talonul instantaneu daca te-as vedea cu asa ceva pe masina. Cred ca este destul de evident ca cine are asa ceva pe masina se expune unor riscuri destul de mari crescand riscul producerii unui accident.
Sa nu fiu offtopic ofer 1 leu ptr ce vinzi tu. |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
teodorescu_cos |
![]()
|
da parerea mea nu este acceasi. plus ca nu are cum sa iti ridice talonul masini, de unde stie politistul ca masina nu este produsa pentru state. orcum mai bine va tineti parerie pentru voi.
|
--------------------
opel
astra
2001
- p 6448 pm
|
|
nsmoga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 27 August 09 From: prahova ![]() |
|
--------------------
opel agila
daewoo tico
2001&1999 |
|
andrey2003 |
![]() ![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Eu am asa ceva activat la Skoda Octavia din calculator (fara niciun artifciu aplicat la masina) de vreo 2 ani si nu am avut niciodata probleme cu politia din cauza asta. Nu este nimic ilegal. Este voie cu pozitie portocalie.
![]() Bafta la vanzare! ![]() Poti spune cum se face montajul? M-ar interesa pentru un Megane 2. This post has been edited by andrey2003: 4 Jan 2012, 19:58 |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si pe mine ma intereseaza. Dar vreau sa explici cum se face montajul.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
VS-02-ZCK |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 6 February 10 ![]() |
poze reale cu inctalatia?
|
--------------------
dacia 1325 L
,fiat palio weekend
1995, 1998
- VS-02-ZCK
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
puneti-va sa aiba ce sa va foota aia la revizie
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 4 Jan 2012, 15:49) 1.care este avantajul acestui modul ? 2. daca este de genul SUA , este legal in EU ? 3. daca cineva vede becul aprins dintr-o anumita pozitie nu inseamna ca vrei sa mergi intr-o anumita directie ? De unde stie el ca tu ai o super-instalatie de semnalizare ? 4. scaderea vietii becurilor auto , precum si un consum mai mare nu sunt cumva dezavantaje ? Daca tu vezi o masina cu luminile aprinse exact ca in acele poze postate , o parte aprinsa la acea intensitate si o parte intermitenta , asta inseamna ca a semnalizat si se vede clar acest lucru ? Si de la 200 de metri cu 80 km/h la fel se vede ? Oare masinile americane au si pozitii si semnal si lasa totusi semanlul aprins sau cumva semnalul are rol dublu ? Daca folosesc acest modul tot trebuie sa mai stau cu farurile aprinse ziua pe DN ? Astept cu interes raspunsuri la intrebarile lui Marius80_eugen. Aveti o placere macabra in a schimba ceva ce este reglementat prin lege si anume luminile unui autoturism. Unii isi decoloreaza stopurile ... altii pun folie pe triple ... altii pun xenoane ilegale ... altii schimba culorile la semnalizare ... etc etc ... Si ne mai miram de ce se intampla atatea nenorociri pe nenorocitele astea de drumuri care dupa ce ca sunt vai mama lor ... mai sunt populate si de soferi adepti ai kitchului ... |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Totusi... daca tot ne cacam in topicu omului... imi dau si eu parerea:
Tu (vorbesc in general, nu atac pe nimeni) esti atat de idiot incat nu realizezi ca beculecu ala este aprins pe jumatate si nu clipocește? Este aceeasi treaba ca la Loganurile care au problema cu stopurile si atunci cand pun frana se aprinde un pic semnalirea spate... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
teodorescu_cos |
![]()
|
montajul se face forte simplu. are 4 fire plus minus un fir de la semnalizator si un fir de la pozitii
|
--------------------
opel
astra
2001
- p 6448 pm
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 01:14 |