[CUMPAR] Haion Dacia Nova GT, haionul acela cu luneta bombata
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Haion Dacia Nova GT, haionul acela cu luneta bombata
deejay_frezzy |
![]() ![]()
|
||
![]() DeeJay_FrEZzY Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova Confort
2001
- B *** RSN Viața împarte echitabil: unora zile negre, altora icre de aceeași culoare
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ca o idee... nu se potriveste celalalt?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
deejay_frezzy |
![]()
|
![]() DeeJay_FrEZzY Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 11 From: Bucuresti ![]() |
poi celalalt am acum pus, dar are un luft prea mare si se vede urat:(...deci are cvna?
9 Jan 2012, 07:58: up This post has been edited by deejay_frezzy: 9 Jan 2012, 07:58 |
--------------------
Dacia
SuperNova Confort
2001
- B *** RSN Viața împarte echitabil: unora zile negre, altora icre de aceeași culoare
|
|
deejay_frezzy |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
SuperNova Confort
2001
|
|
aur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 9 April 05 ![]() |
[quote=deejay_frezzy,8 Jan 2012, 14:35]poi celalalt am acum pus, dar are un luft prea mare si se vede urat:(...deci are cvna?
la ce luft te referi? This post has been edited by aur: 10 Jan 2012, 22:10 |
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
2006
- BH05AUR
|
|
deejay_frezzy |
![]()
|
e distanta intre stopuri si haion...intra si frigul pe acolo:(( up in continuare
|
--------------------
Dacia
SuperNova Confort
2001
|
|
deejay_frezzy |
![]()
|
sus
12 Jan 2012, 11:11: chiar nu are nimeni un haion de vanzare? ![]() This post has been edited by deejay_frezzy: 12 Jan 2012, 11:11 |
--------------------
Dacia
SuperNova Confort
2001
|
|
gerard dacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 29 May 11 From: oradea ![]() |
dute la rabla si gasesti,la noi in oradea am vazut cand am fost vreo 4buc sunt si te intelegi cu aia acolo de o bere
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2001 rapsodie
- 28 EDY
|
|
deejay_frezzy |
![]()
|
in bucuresti si ilfov nu am gasit:( o sa mai caut dar poate gasesc si aici ...ms oricum pt sfat...UP
|
--------------------
Dacia
SuperNova Confort
2001
|
|
deejay_frezzy |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
SuperNova Confort
2001
|
|
deejay_frezzy |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
SuperNova Confort
2001
|
|
aur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 9 April 05 ![]() |
incearca sa vorbest cu user-ul madmario, am discutat cu el, cred ca te poate ajuta!
|
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
2006
- BH05AUR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:09 |