itp dacie mai veche !
![]() ![]() ![]() |
itp dacie mai veche !
hnicu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 26 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Pickup
1991/1304 VW Golf 4/2001/1.9TDI/90Hp
Opel Corsa C/2004/1.2i/75HP |
|||
adifulful |
![]()
|
![]() Негря Джор Group: Members Posts: 1.117 Joined: 26 April 11 From: Satu Mare ![]() |
De ce sa nu ia daca e in stare buna si fara defectiuni ia eu am doua una din 1974 si una din 1976 si au luat ITP fara spaga sau altceva DECI NU ITI FACE PROBLEME numai sa ii pui la punct in special franele acolo e strict
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
- STRABUNICUTA MEA Ți-au murit lăudătorii dom' le ?
ATENȚIE ! Mândria și prostia este printe noi !! |
|
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
Daca masina functioneaza perfect nu doar arata bine il treci fara probleme.Depinde masina poate avea probleme dar tu poate nu le stii.
|
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(hnicu @ 14 Jan 2012, 23:14) Salutare la toata lumea. Se mai dau itp-uri la dacii mai vechi ? Am inteles ca politia cu rar opresc dacii in special si le ia talonul pentru orce defect minor ! Ce stiti de treaba asta. Da, se dau, daca e pusa la punct la capitolele care afecteaza siguranta circulatiei (aspectul e pe ultimul plan). Ai inteles gresit, dar depinde ce intelegi prin "defect minor". Puneti-o la punct, si n-o sa aiba nimeni treaba cu tine. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am luat eu intre Craciun si anu' nou, cu o dacie din '95. fara spaga, dar cu destule piese schimbate.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 07:27 |