LG DVX482H Original firmware
![]() ![]() ![]() |
LG DVX482H Original firmware
Ionut-P |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 February 06 From: Roman ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Probabil este ceva legat de regiuni (R1, R2...). Repet, probabil. Citește despre schimbările care le aduce noul firmware.
23 Jan 2012, 14:38: LE: Cum se manifestă problema? Îți afișează ceva pe ecran, un mesaj ceva? This post has been edited by Lostboy: 23 Jan 2012, 14:38 |
--------------------
.
.
.
|
|
Ionut-P |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 February 06 From: Roman ![]() |
Pai se manifesta in felul urmator: introduc DVD-ul si se chinuie saracul, il suceste, il invarteste si apoi zice "eroare disc". Mentionez ca mai am un DVD Player (tot LG) in casa si pe ala merge, introduc DVD-ul si il reda imediat. IN Sistem Information e setat la codul de regiune "2", la fel ca si pe DVD. Cred ca singura solutie e revenirea la firmware-ul initial, pe care din pacate nu il am...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Caută orice firmware mai vechi, nu neapărat 1.14
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ionut-P |
![]()
|
As cauta cu cel mai mare interes, dar sincer nu mai stiu pe unde, de trei zile stau pe net si nu am gasit nimic. Ziceam de firmware-ul v 1.14 pentru ca ala era inainte de update.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Incearca procedura de aici pt a-l face zone free (zona 0) , vezi daca rezolva problema.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Ionut-P |
![]()
|
Nu e vorba de codul de zona pentru ca dvd player-ul are acelasi cod de zona ca si dvd-ul. Mentionez ca dvd-urile au fost redate inainte de firmware update.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Da, am inteles aspectul asta, insa poate noul firmware are vreun bug la verificarea zonei si "agata"...
Asta e primul lucru la care ma gandesc. O sa caut diseara, de acasa, daca gasesc un firmware mai vechi. This post has been edited by GoGu: 23 Jan 2012, 15:34 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Ionut-P |
![]()
|
La introducerea dvd-ului in aparat nici macar nu-l recunoaste, ce sa mai vorbim de codul de zona. Dupa cum am zis il suceste/roteste vreo 3 minute dupa care zice "eroare disc". Dvd-urile cu dvix-uri merg fara probleme.
Saru'mana daca ma poti ajuta cu vreun firmware mai vechi. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
GoGu |
![]()
|
...nu am gasit firmware, imi pare rau.
Iti sugerezi sa trimiti un e-mail de pe pagina asta , sa descrii problema si sa soliciti o solutie (si, pana la rezolvarea ei, un firmware anterior) |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Ionut-P |
![]()
|
Am incercat si cu zone free(zona o), nicio schimbare. Se pare ca singura solutie e service-ul. Multumesc de sfaturi...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 14:06 |