Vis-a-vis pe creasta, zero calorii
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vis-a-vis pe creasta, zero calorii
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Fake!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Fake ! Roata fata n-are pic de zapada pe crampoane.
|
--------------------
.
.
.
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Exact acelasi filmulet l-am vazut ieri dosr ca versiunea care am vazuto nu avea zapada dar in rest acelasi munte acelasi motor, aceeasi casca.
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dar ce comentarii interesante pe acolo
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
mie mi se pare real....se vede si urma pe jos de la incercarile anterioare....oricum iti trebuie o doza mare de nebunie...
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Filmarea e facuta cu o "wide lens" (fish eye) motiv pentru care dealurile par munti si crestele par mai inguste decat in realitate. Lentilele ale deformeaza pe lateral.
Ala nu merge pe o creasta de mune ci cel mult pe un varf de deal, si nici ala foarte inalt. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Din lentile il poti face si pe Boc sa arate ca Ghita Muresan.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Daca folosea lentilele alea, inseamna ca visul mergea -de fapt- acolo prin Cheile Bicazului.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De exemplu, intr-o cursa pe plat cu camera aia ai impresia ca merge pe varful muntelui (dati mai incolo, nu trebuie sa priviti tot inceputul filmuletului)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:19 |