DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am scapat fara sa-mi ia permisul.

TheSting
post 29 Jan 2012, 19:59
Post #1

Ofera respect pentru a primi respect !

Group: Members

Ieri dimineata "Sambata" ma duceam spre munte "Azuga" dar la iesirea din localitatea Busteni aveam in fata o duba care ma disperase pe ultimi 10 km deoarece mergea cu 30 km maxim iar cand am vazut ca incepe linia punctata si din fata nu venea nimic m-am grabit sa-l depasesc si am iesit prea devreme (am iesit cand era linie continua cu banda de facut la stanga "cu 20 m inainte de linia punctata"), dupa ce l-am depasit de pe o straduta ,hop ca sare un Politist si-ma trage pe dreapta, atunci in capu meu deja stiam ca raman fara permis.
Opresc pe dreapta pun avariile si deschid geamul cu actele pregatite. Politistul vine la geam cu o fata zambitoare (na ca te-am prins) dar pana sa zica ceva i-am zis:
- Da stiu ce am facut ,dar ma disperat ala cu duba de 10 km merge cu 30 la ora si cand am vazut ca nu vine nimeni si incepe linia punctata m-am grabit sa-l depasesc si am iesit prea devreme. Atunci el isi spune numele si imi ia actele spunandu-mi sa astept la masina, ducandu-se spre masina lui. Cand am vazut ca se duce asa de voios deja ma bateam sigur cu pumni in cap si injuram ca nebunu ca a trebuit eu sa-ma grebesc aiurea. Dupa vreo 5 minute Politistul se intoarce spre masina mea si imi da actele pe geam, printre acte observ si permisul, deodata m-am luminat la fata si nu stiam cum sa-i mai multumesc iar el in timp ce imi da sa semnez un proces verbal imi spune:
-Sa stii ca, cu graba nu rezolvi nimic, legea spune ca trebuie sa=ti suspend permisul si sa-ti dau o dovada valabila 15 zile.
Eu semnez procesul verbal fara nici sa-ma uit ce scrie in el imi iau buletinul, talonul, permisul si plec mai departe fericit. Cand am ajuns in Azuga m-am uitat ce scrie pe procesul Verbal: -In proces spune ca am circulat fara a avea luminile de intampinare pe timp de zi aprinse si am luat o amenda de 140 ron sau 70 ron in 24 h.

Sincer nu crede-am ca mai exista politisti care sa-te ierte si sa nu-ti ceara nimic in schimb, dar se pare ca m-am inselat amarnic si ca insfarsit incep si Politisti sa aibe putin suflet.

This post has been edited by TheSting: 29 Jan 2012, 20:04

--------------------
Renault Megan II 2005/sedan
Ofera respect pentru a primi respect
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tamango
post 29 Jan 2012, 20:03
Post #2

Biciclist

From: Bucuresti

Felicitari, cred ca ai gasit singurul politist OM din romania.

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
TheSting
post 29 Jan 2012, 20:05
Post #3

Ms, dar sa speram ca nu este singurul, asta nu inseamna ca trebuie sa incalcam regulile de circulatie, dar mai sunt si situati.

--------------------
+
cread
post 29 Jan 2012, 20:13
Post #4

Membru autentic

Politistul up.gif

--------------------
renault Megane 2 Grandtour . 2004 1,5 dci 80cp
+
gotty
post 29 Jan 2012, 20:50
Post #5

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

Si de ce trebuia sa deschizi un topic nou?

Din punctul meu de vedere sa ia cat mai multe permise,poate asa va fi mai putina aglomeratie...

--------------------
Private Spice Member
+
vladut88
post 29 Jan 2012, 20:52
Post #6

Membru autentic

From: Beius judetul bihor

am paqtit si eu ceva asemanator depasisem un tir tot pe continua si tot asa am scapat
acum 2 ani

--------------------
dacia ARO SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA 2004 1994 - bh 10 twa
I hate BMW
+
TheSting
post 29 Jan 2012, 20:53
Post #7

Parca asta este un forum intr-o tara libera, unde fiecare isi poate spune intamplarile sau problemele. Este o vorba veche care am observat ca umbla pe aici "nu iti place nu citi"

--------------------
+
mrkiry
post 29 Jan 2012, 20:57
Post #8

Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge...

QUOTE(gotty @ 29 Jan 2012, 20:50)
Si de ce trebuia sa deschizi un topic nou?

Din punctul meu de vedere sa ia cat mai multe permise,poate asa va fi mai putina aglomeratie...
*

Inclusiv pe al tau? tongue.gif

--------------------
Renault Megane2 2004 Lux Privilege - GR85KYR
Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
+
SandelBS
post 29 Jan 2012, 21:24
Post #9

Membru autentic

Mai sunt unii si oameni, ai scapat in primul rand pt ca mai aveai foarte putin pana incepea linia discontinua.

Am o colega, blonda, a avut si accident (doar atunci i-a luat permisul) si alte nereguli, cum ar fi : neacordare prioritate pietoni, depasire pe linie continua, circulatie fara RCA valabil si altele care se soldau doar cu puncte, in rest cand era ceva grav se apuca si bocea ca parintii au lasat-o de mica, s-a descurcat cum a putut, ca alearga toata ziua sa lucreze (in realitate e un copil rasfatat de bani gata) etc si de fiecare data scapa, ii da maxim o amenda pt centura sau lumini (depinde de sit), uneori avertisment scris - fara a da spaga, doar boceala.

--------------------
Renault Koleos 2013, 2.0 dci 173 cp
+
TheSting
post 29 Jan 2012, 21:28
Post #10

Posibil sa ai dreptate sa-ma fi lasat ca mai aveam 20 m si incepea linia continua sau poate i-sa facut mila de mine cand m-a vazut cu actele in mana si cand i-am zis direct ca stiu ce am facut. Numai el stie dar ma ajutat enorm in conditiile in care fac naveta 80 km pe zi pana la munca si inapoi asa ca daca ma lasa pieton 30 zile era cam grav cred ca imi luam concediu.

--------------------
+
mrkiry
post 29 Jan 2012, 21:51
Post #11

Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge...

Data viitoare sa nu mai faci,ca nu te mai iarta Garcea tongue.gif

--------------------
Renault Megane2 2004 Lux Privilege - GR85KYR
Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
+
TheSting
post 29 Jan 2012, 21:55
Post #12

Data viitoare chiar ca nu mai fac, oricum de depasit pe lina continua si cand ma grabesc si tot nu depasesc mai ales in Busteni cand stiu ca mereu sunt politisti acolo dar nu ma asteptam sa fie si in zona aia la iesire dar sa0mi fie invatare de minte "ulceorul nu merge de multe ori la apa".

--------------------
+
Andyno
post 29 Jan 2012, 22:05
Post #13

Membru autentic

From: Bucuresti.

eu am trecut pe rosu cu masina de la servici. un ditamai ranger rover vogue.
eram spre drumurul sarii nu prea cunosteam bine zona...si m am uitat la alt sefamor in rond smile.gif) am vazut verde si am calcat o...iar din drepta veneau masini dupa timisoara in gurpa mare...daca nu ma claxonau TOTI nu se uita nenea politist la mine.
am vazut ca vine dupa mine si dau sa bag pe niste stradute inguste unde m a prins.
ma luase un tremurat de numai stiam cum ma cheama...am zis ca nu aveam cum sa scap...masina de lux fara nici un act la mine etc(actele erau la sefu unde ma duceam dupa el)
ii explic ca nu cunosc zona (cu lacrimi in ochi smile.gif))))) ) si ca nu i masina si ca am 600 lei pe luna etc.
politistul un baiat tanar pe la vro 30 incepe sa rada...bine masina de lux fara nici un act la tine, stai sa ma duc sa verific..ori iti pun catusele(masina furata) ori iti iau permisul (daca masina chiar era a mea) vine dupa 10 min cu prc.vb si imi zici ca imi da o amenda de 250 lei ptr blocarea traficului :x
cred ca aveam tensiunea 10 pana cand a venit de la masina.

This post has been edited by Andyno: 29 Jan 2012, 22:05

--------------------
Dacia 1310, an 99'. Toyota Hilux D4D 170 CP 2007. Dacia 1310, an 20' injectata.
+
TheSting
post 29 Jan 2012, 22:08
Post #14

Alta data sa te uiti bine dupa stopuri tongue.gif. Ai avut bafta cat caru ca te-a lasat in pace si mai ales ca nu ai facut vrun accident in conditiile ca ai trecut pe rosu. Tot ce pot sa-ti zic este acelasi lucru care mi-l pot zice si mie "Alta data ai grija"

--------------------
+
klaus
post 29 Jan 2012, 22:12
Post #15

步步

Group: Moderatori

Acest topic e de fapt o barfa, nu are legatura cu legislatia.
Drept urmare, nu-si gaseste locul aici si se inchide.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 21:31
Forum Renault