Lichid verde-albastrui sub masina, Accelerare cu rotile virate
![]() ![]() ![]() |
Lichid verde-albastrui sub masina, Accelerare cu rotile virate
adrian_c |
![]()
|
||
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|||
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
A ridicat si el capota sa vada ce fluide verzulii sunt pe-acolo? Daca nu e lichid de spalat geamul, eu zic sa stea cu ochii pe nivelul lichidului de racire. Sa caute urme de umezeala pe la radiator, sa verifice stuturile, racordurile daca sunt etanse etc. Lichidul de racire are un miros specific. E bine de verificat si traseul servo daca masina are.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Da, s-a uitat imediat in compartimentul motor, insa nu a vazut nimic deosebit.
Masina are scut totusi, deci daca a aruncat este de undeva unde nu este acopeerit de scut. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 19 March 08 From: CALARASI ![]() |
Cred ca-ti curge antigelu pe undeva, poate pe la radiator sau furtunele ce duc la el.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sa urmareasca nivelul antigelului... parca majoritatea lichidului de servo este rosiatic(asa e la mine cel putin).
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
adrian_c |
![]()
|
Asa m-am gandit si eu ca antigel (cel de servo este rosu). Poate este vre-un colier ceva, iar cu gerul asta nu mai face bine etansarea si a dat putin pe langa.
Il pun sa urmareasca in continuare. Multumesc pentru raspunsuri ! |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
e diferenta intre un lichid de genul ulei ( lichid de servo ) , antigel ( glaceol ) si lichid pt. geam .
Este de ajuns sa pui mana pe pata respectiva si iti dai seama de unde a curs , ca se simte la mana . Verifica totusi si burduful de la planetara stanga ( de la sofer ) , sa nu curga ulei din cutie . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 06:59 |