stropitoare, lesinata
![]() ![]() ![]() |
stropitoare, lesinata
nini1234 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 5 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
logan 1,5 dci
laureat
2010
- bv12yce
|
|||
raoul. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 November 07 ![]() |
ridici capota! desfaci tubul ce duce la diuza si ai sa vezi ca sunt 2 aripioare ce ies din corpul sprituitoarei. strangi acele 2 aripioare si va iesi pe deasupra capotei!
This post has been edited by raoul.: 14 Feb 2012, 15:29 |
--------------------
dacia
logan abs plus
2008
- TM-12-BTH
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Hmm
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(nini1234 @ 14 Feb 2012, 14:32) stropitoare, lesinata cum se schimba diuza de pe capota ? incearca cu otet ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai exact cum lesinata? abia stropeste, doar una sau ambele, da mai multe detalii.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
asa va trebuie daca bagati apa din balta
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ete flori. Am bagat numai lichid de parbriz "oficial" ca sa zic asa si cu toate astea la stropitoarea din partea soferului abea scoate apa pe unul dintre cele 2 orificii si asta indiferent ca e vara, iarna sau ca m-am chinuit cu tot felul de ace/agrafe sa-l curat crezand ca este infundat.
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Am patit si eu asta, s-a rezolvat cu un compresor de vulcanizare - suflat pe partea dinspre furtun. Da, am bagat numai lichid "oficial".
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se solidifica depuneri de la detergentii prosti din lichid, in pompa stropitorului. Cam cum gasesti depuneri de detergent in masina de spalat. Am demontat eu una care nu prea mai mergea si era plina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
daca e din depuneri, se rezolva cu un detartrant, se lasa duza in detartrant o ora si gata. Se poate folosi si otet, dar se lasa mai mult.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
sau se face un upgrade la 2 diuze de skoda- pasat - d-alea de stropesc "evantai" - perdea de stropi , am montat eu doua acum vreo 3-4 ani , vara bag apa de la robinet si resturi de Dorna de prin masina si nu s-a infundat deloc, in plus cred ca sunt si mult mai economice decat cele cu jet.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
klaus |
![]()
|
Las ca am desfundat eu de 2 (doua) ori acel ti de duza la peugeot.
Si nu bag apa de la robinet. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:07 |