Renault Megane 2.1, 1.6 16V, 110 CP
![]() ![]() |
Renault Megane 2.1, 1.6 16V, 110 CP
megae_xat |
![]()
|
||
![]() Never drive faster than your guardian angel can fly! Group: Members Posts: 41 Joined: 17 February 12 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004 Privilege
- B 11 XAT Renault Megane 2.1, 2004, 1.6 16V, 115 CP, Privilege, B 11 XAT
|
|||
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Frumos, sa il stapanesti sanatos si fara incidente
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(megae_xat @ 18 Feb 2012, 20:50) Modificarile pe care as vrea sa le realizez ar fi: La exterior: - bara fata de RS, cea pe spate modificata; - jante; - folie neagra; - baza chederului de la geamuri nichelata; - suspensie sport. Frantujii au conceput o masina frumoasa, acum aproape zece ani, dar românii au idei net superioare, ca-s o natie cu simtul esteticului exacerbat ![]() Ma rog... multi kmp fara probleme. Si bafta la tiuning. This post has been edited by Markos: 18 Feb 2012, 21:00 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Bine ai venit in randul lumi normale
![]() Te felicit pt alegerea facuta si iti urez multi km si ani fara probleme si incidente. Masina din poze se prezinta intr-o stare buna, iar din ce ai scris mai sus se pare ca ai facut alegerea ok. Sa ai parte de ea si de bucuri alaturi de ea. Sper sa-ne tii la curent cu ce i-ai m-ai facut Meganului. (revizii, preturi, modificari). Succes. |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am capace de ventil de Audi. Ti-ar fi de folos?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
megae_xat |
![]()
|
![]() Never drive faster than your guardian angel can fly! Group: Members Posts: 41 Joined: 17 February 12 From: Ploiesti ![]() |
Va multumesc celor cu intentii bune pentru primire iar pentru ceilalti care comenteaza doar ca n-au ce face pe net v-as ruga sa va abtineti de la comentarii inutile.
Cand am spus ca vreau sa fac niste modificari de ordin estetic masinii m-am referit la piese de origine sau care ar pica cu gust pe masina (daca vi s-a parut exagerare cu "banda nichelata" probabil ca stiti cu totii masina lui JD, acolo am vazut si m-a impresionat, dadea bine). @corbex: Iti multumesc mult pentru bunele intentii dar poate ai avea tu nevoie de ele, pastreaza-le! Eu n-am Audi |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Privilege
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nici el
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai o mica eroare in titlul topicului. Masina este Euro 3 declarata de Renault in momentul vanzarii cu 115CP, ea avand in cartea de identitate 83KW.
Volanul se poate imbraca in fix aceiasi culoare de piele si sunt cativa baieti pe forum care pot face operatia asta. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
megae_xat |
![]()
|
Atunci ii recomand sa le vanda pe okazii.ro, acesta este jurnal de bord si deja ne indepartam de la subiect.. Am sa va rog sa adaugati cometarii referitoare strict la subiect.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Privilege
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
megae_xat |
![]()
|
@DanCVA: Multumesc pentru luminare, am facut un calcul dupa cei 83 kW *1,36 si mi-au dat undeva pe la 111 CP, crezand ca e versiunea de 110 CP. Este Euro3?
userul millian03 si-a imbracat volanul in Blejoi, langa Ploiesti si mi se pare cel mai reusit volan imbracat ulterior in piele.. deci as avea unde sa-l fac la o adica, ma costa in jur de 400 de lei sa imbrac toate elementele dorite, asteptam sa mai vina leustenii ca am ramas falit dupa ce am platit diferenta. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Privilege
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Crede-l pe Markos, ca are aceiasi masina luata de noua. De fapt a lui este Lux Privillege.
|
--------------------
Renault
|
|
megae_xat |
![]()
|
OK! Care sunt diferentele intre Privilege si Privilege Lux?
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 Privilege
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
la megane 2.2 intre lux privilege avea in plus:
- mp3 player - scaune fata incalzite la megane 2.1 se puteau adauga optional (nu stiu daca intrau standard in lux privilege) - plafon panoramic - spalator faruri - faruri cu xenon |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(DanCVA @ 18 Feb 2012, 21:30) Neah, e doar Privilege. De fapt, în 2004/2005 nu exista Lux Privilege, a aparut ulterior, parca la face-lift (2.2). Existau vreo 8-9 optionale pentru Privilege 2.1, atat. Eu am ales doua: 8 airbaguri si oglinzile rabatabile. Mai erau, din ce-mi aduc aminte: full piele (Privilege venea cu piele+stofa), ESP, xenon (cu spalator de faruri inclus, evident), trapa, scaune încalzite, sistem audio Cabasse, jante pe 17. Mp3 si clima bizonica nu erau disponibile pe-atunci. Nici comenzile pe volan si tempomat. Vorbesc despre sedanul turcesc. This post has been edited by Markos: 18 Feb 2012, 22:53 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Ce clima pe 2 zone la megane 2?
Si modificarile enuntate par de bun gust.Sa vedem ce iese.Bafta cu masina! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Nu, clima bizonica.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu, nu exista nici pe 2.2.
Cat despre modificarile enumerate, eu as renunta la baghetele alea cromate si la spoilere. Bara de RS e misto, insa da ca naiba in combinatie cu cea spate originala. Nu te-as sfatui sa te bagi la spoilere custom, nici dupa cea a lui J.D. nu ma omoram prea tare. Foliile nu le-as pune negre, ci maxim un 35% si doar pe spate. Jantele originale arata foarte bine, nu le-as schimba. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Am vazut pe un megan abtibild cu "Master tiunăr", scris cu rosu pe portbagaj.
Ala da tuning. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Corect.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 18 Feb 2012, 22:47) Poate vrea ceva pe 17. Nici asta nu recomand, la drumurile noastre. 18 Feb 2012, 23:00: QUOTE(zanzie @ 18 Feb 2012, 22:47) Avem si noi clasamentele noastre, te rog frumos.. Asta-i liderul autoritar: megane.jpg Pe doi e sedanul: photo_0031.jpg This post has been edited by Markos: 18 Feb 2012, 23:00 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Mama mama, ce misto sunt. Reising style.
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(megae_xat @ 18 Feb 2012, 20:50) [...] Pe partea tehnica-mecanica trebuie sa se efectueze o revizie cum se face pentru orice masina cumparata SH cu schimb de distributie, consumabile si toate cele, trebuie sa schimb discurile de frana si placutele pe partea din fata, si cadrul motor care cam da semne de oboseala.. [...] Prioritatile mele in momentul actual sunt: - schimbul distributiei si revizia completa cu schimb de ulei si toate filtrele necesare; - schimb cadru motor; - schimb discuri si placute de frana; P-asta n-am înțeles-o, cum adică "dă semne de oboseală"?! ![]() Cadrul motor eu știu că-l schimbi doar când faci "poc" și este avariat, în rest, ce naiba să se strice la el?! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
millian03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 08 ![]() |
sa stapanesti sanatos masina prietene, sa faci cat mai multi km si sa n-ai belele! iti zic si aici cum ti-am mai zis de atatea ori si fata in fata. sunt de parere ca ai facut o alegere buna, masina arata frumos si merge bine.
iti doresc ca usor, usor sa aduci masina la stadiul in care ti-o doresti. QUOTE(cosmin_2300 @ 18 Feb 2012, 23:16) P-asta n-am înțeles-o, cum adică "dă semne de oboseală"?! ![]() Cadrul motor eu știu că-l schimbi doar când faci "poc" și este avariat, în rest, ce naiba să se strice la el?! cosmin, la cadru motorului acolo are niste bucsi care sunt cam praf, asta din cate a zis mecanicul care imi repara mie masina.. ni le-a aratat si intradevar asa era, aveau putin joc cand misca cu levierul de cadru. eu l-am sustinut pe megae_xat pentru achizitia pe care a facut-o si pot spune ca am fost atenti la orice detaliu, mai ales pentru ca am si eu acelasi model si pot sa zic ca intr-un an am reusit sa il cunosc destul de bine incat sa nu ne pacaleasca cineva. This post has been edited by millian03: 18 Feb 2012, 23:36 |
--------------------
BMW
320
2004 BMW 320, 2004, 2.0d, 150 CP
|
|
DanCVA |
![]()
|
Inainte de schimbarea cadrului motor vorbiti cu nonic.
|
--------------------
Renault
|
|
millian03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 08 ![]() |
de ce?
|
--------------------
BMW
320
2004 BMW 320, 2004, 2.0d, 150 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:51 |