Probleme ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Probleme ambreiaj
ares_buc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|||
ssandulescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 27 January 12 From: Pitesti ![]() |
Ce-l mai bine este sa mergi la un mecanic care nu crede din ce este si sa se uite bine si sa vada din ce este pt ca un vecin la un ford ii iese din viteza si a fost la un mecanic si a zis ca este uleiul l-a schimbat la fel a zis ca este suportul antibalans la schimbat la fel face acum zice ceva de furca si i-a sarit nervi si a vrut sa-l bata
|
--------------------
dacia
logan
2006/laureat
- AG-29-AAX http://www.daciaclub.ro/-VAND-piese-auto-logan-originale-si-aftermarket
|
|
logitech07 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 9 January 12 ![]() |
Incearca sa faci o aierisire a ambreiajului.succes
|
--------------------
Dacia SuperNova
Confort
2001
- GR 07 PIN
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
schimba lichidul de frana
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Nu exista pompa de ambreiaj la DSN. Cauta alt mecanic.
Posibile probleme sau rezolvari: - schimare lichid frana si aerisit toata instalatia - ai pierderi de lichid frana - probleme disc sau placa presiune |
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
AndreiSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 20 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Zi zau ca nu exista pompa de ambreiaj la dsn ? Da lichidu ala de frana cum e supt si impins ? prin yoga ? ( Sn are Cilindru Emitator cel din pompa , si cilindru receptor , cel din cutie ).
Si eu am avut probleme la a mea , pe timpul verii , in urma schimbarii lichidului de frana de la DOT4 la DOT3 , nu a mai fost pedala moale si merge ok ambreiajul. Probleme mai pot fi la conducta , care pleaca din pompa catre cutia de viteze. Ps: Pompa e chiar la pedala de ambreiaj. |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Scuze, credeam ca se refera la ceva de genul pompa de servo. Nu mi-a dat prin cap ca se refera la sistemul hidraulic de la pedala.
Pana la urma, se defecteaza si sistemul hidraulic? A mea are peste 270k si inca functioneaza perfect. |
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:56 |