A claxona sau a nu claxona...
![]() ![]() ![]() |
A claxona sau a nu claxona...
maddriver |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate 1.4 MPI Albastru Marin
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ajuta-ma sa inteleg - daca tu te-ai oprit in mijlocul drumului, ce motiv ai putut avea sa claxonezi?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
maddriver |
![]()
|
Mda... ca sa-ti explic. N-am scris nicaieri ca am oprit in mijlocul drumului, ci pe drum, pe banda din dreapta cit mai aproape de margine. In plus, aveam cedeaza trecerea, deci trebuia oricum sa incetinesc/opresc... De claxonat am claxonat ca sa-i arat tembelului ca si eu am claxon... si ce-i cu asta... Sint de acord, legea zice sa nu opresti la mai putin de 5 metri de o intersectie dar in situatia asta cred ca orice sofer rezonabil mi-ar da dreptate si ar fi de acord ca nu era nevoie de claxon.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Du-te la politie, afla cine e si invita-l la urmatorul parastas.
Ii zici ca e din partea casei. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am prins unu ieri cu un gip (era ceva legat de prioritate pentru pietoni, vorbea la telefon si nu conta ca era verde pentru pietoni) care cu geamul deschis a avut curajul sa injure si sa fuga. Nu a vrut sa coboare din masina.
This post has been edited by IRONICK: 22 Feb 2012, 14:48 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maddriver |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 22 Feb 2012, 14:39) Sa stii ca asa ar face un bun crestin si ca tot vorbim de parastase, omu' a avut ceva noroc. Daca eram la fel de nebun ca el era ori la spital ori la cimitir. Pina la urma eu eram inca in masina iar el, nu. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
stationare vrei sa zici....
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
2) Nu se consideră oprire:
a) imobilizarea vehiculului atât timp cât este necesară pentru îmbarcarea sau debarcarea unor persoane, dacă prin această manevră nu a fost perturbată circulația pe drumul public respectiv; |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Mda...deci l-ai perturbat pe respectivu'.
Eu zic sa nu iti mai faci inima rea de la nimicuri din astea...foloseste-ti inteligenta emotionala si incearca sa devii mai insesnsibil la claxoane. |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Daca ala era jos si tu in masina si te-ai fi dat la el sa ii dai una putea foarte bine si el sa te reclame pt infractiunea de lovire. Unii cred ca e legitima aparare, dar nu e, iti loveste masina il reclami ca atare, dar nu te dai jos sa il iei la bataie convins ca ai dreptul.
Eu am avut zilele trecute un incident cu un taximetrist: am oprit pt a acorda prioritate pietonilor aflati in traversare (pe Iuliu Maniu) pt ca semaforul nu mai mergea si se respecta indicatoarele (adica e trecere de pietoni) si desteptul, cu toate ca eram pe banda 2 si el putea sa mearga pe 1 sau pe 3 ma claxona si mai sa si dea peste pietoni. Nefiind de ajuns..ma mai si injura ca de ce am oprit. Fiind si gheata pe jos, bara deja o aveam bulita, m-am pus in fata lui si i-am franat de nu i-a mai trebuit claxoane, sicane in trafic (l-am lasat pana la urma ca aveam client). Nu stiu care a fost exact faza azi pe Calea mosilor cu unu dintr-un jeep care a tras in masina unui taximetrist...dar cred ca 90% vinovat e taximetristul si bine i-a facut. In fine, mare atentie la astia, negabati in seama ori cu pistolul la tampla si se linistesc. In cazul tau era o chestie de bun simt, banuiesc ca traficul nu e cine stie ce si trebuia sa te lase sa opresti sa se dea jos pasagerul, dar poate el a inteles altceva, pune-te si tu in locul lui si sa vezi cum e sa iti opreasca cineva in fata. Eu daca vad un sofer ca semnalizeaza, avarii etc nu sunt tampit sa il claxonez de trezesc vecinii, dar nici sa te opresti brusc in fata si apoi pui avariile de neam prost. Vezi ca la 25 de m de intersectie nu ai voie sa opresti, nu la 5. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mama cata teorie.
Mi se pare elegant si de bun simt, cand se da unu' jos la tine, sa-i bagi pistolul in gura si sa-i siluiesti nevasta. Daca tipa inseamna ca-i place. ![]() Ce-i cu mojicia asta fara limite? Cum adica sa te dai jos? Vrei sa-l inveti minte? Pistolul in gura si fomeia pe capota. Pai ori suntem golani ori nu mai suntem. Si aporpo. Cand iese unu' cu pistolul, sau are de trei ori greutatea voastra, nu incepeti cu "va rog sa ma scuzati dar nu vorbeam cu dvs.". Nu inteleg de unde vine atata rautate. Treci, bai frate, pe langa el si gata. Ala care a oprit acolo, ori are o problema, ori e prost. Te dai tu jos si faci educatie. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
d-aia li se si zice albanezi
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bmxu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 January 12 From: Cluj Napoca ![]() |
neamprostia e la putere in romanica , asa ca nu prea merita sa ne consumam pentru orangutani care au primit permis de conducere...
nu stiu reguli de circulatie , nici de bun simt , dar stiu sa claxoneze. |
--------------------
dacia
1310
1984
- CJ-02-WUH -746336727
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vezi cacorect se zice "oranjgutani".
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmxu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 January 12 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() scuzati ca eu nu stiut sa vorbeste romaneste ![]() |
--------------------
dacia
1310
1984
- CJ-02-WUH -746336727
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
QUOTE(Tamango @ 22 Feb 2012, 15:31) 2) Nu se consideră oprire: a) imobilizarea vehiculului atât timp cât este necesară pentru îmbarcarea sau debarcarea unor persoane, dacă prin această manevră nu a fost perturbată circulația pe drumul public respectiv; ...super comentariul tau. mi-am luat un avertisment pt ca am oprit autovehiculul pentru coborarea sotiei la o brutarie. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Tamango |
![]()
|
Inseamna ca ai perturbat circulatia pe drumul public respectiv
![]() ![]() This post has been edited by Tamango: 10 Mar 2012, 12:58 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
m-a facut... de altfel si el era oprit tot acolo cand m-a casapit. asa ca nu incape indoiala ca nu se perturba sub nici o forma traficul aerian in zona.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
samy78tm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 12 February 11 From: TIMISOARA ![]() |
erai cumva intr-o zona cu ''oprirea interzisa" reglementata prin semne de circulatie?daca da atunci eu zic ca avea dreptate,fara suparere.nu ai respectat semnificatia indicatorului rutier.zi mersi ca ai primit doar un avertisment
This post has been edited by samy78tm: 11 Mar 2012, 12:38 |
--------------------
renault
laguna1
94 ph.1 1 .8 rt
|
|
stefan.nick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 February 12 From: Sebes ![]() |
Nu va luati de "albanezi" ... nu e vina lor ca acolo au aparut masinile mai tarziu
![]() maddriver - pun pariu ca asta s-a intamplat in Sebes ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCI, Dynamique, Estate, 120 CP
2001
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(samy78tm @ 11 Mar 2012, 12:38) erai cumva intr-o zona cu ''oprirea interzisa" reglementata prin semne de circulatie?daca da atunci eu zic ca avea dreptate,fara suparere.nu ai respectat semnificatia indicatorului rutier.zi mersi ca ai primit doar un avertisment Doua posturi mai sus e citat articolul de lege care spune ca daca e semn oprirea interzisa poti totusi opri pentru a lasa pasageri... Greu de citit... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ala-i articolul cel mai iubit de taximetristii care inteleg sa opreasca FIX pe trecerea de pietoni, in intersectie sau in orice loc li se nazare, ca sa 'preia' sau sa 'lase' clientii. Chestie de bun-simt.
Inteleg ca initiatorul avea 'Cedeaza', deci era in intersectie. E greu de crezut ca nu incurci traficul intr-un asemenea loc. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Maxy25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
Eu am parcat in parcare amenaja si am platit (taxa de parcare la automat - am luat bon) la coborare din masina un nebun ma claxoneaza si-mi face semne sa-i fac loc (de parca ar fi locul lui de parcare - nu exista nici semn , marcaj , eventual dispozitiv metalic prin care sa-i confirme spusele) mi-am vazut de treaba , nu l-am bagat in seama , el a continuat sa claxoneze inca vreo 4-5 minute aproape continuu . La revenirea la autovehicul am constatat ca "meseriasu'" imi lasase un "suvenir" pe portiera dreapta fata (o zgarietura facuta cu cheia , cam de 70 cm lungime) ce-i de facut ?. I-am luat numarul de la masina . Mi-am vazut de drum (am CASCO la masina de serviciu - norocul meu) la urmatoarea intalnire urmeaza sa-i verific presiunea in pneuri la toate 4 rotile vreau , daca am timp . La Politie nu ma duc , pierdere de timp , pe banii mei . La CASCO le voi mentiona dupa despagubire si reparatie numarul de inmatriculare al "meseriasului" .
|
--------------------
renault
megane
1,6 16v classic 2001
- bv79bcm
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Eu as face intai plangere la Politie, pe urma m-as duce la CASCO cu toate datele problemei. In felul asta ai putea lega o eventuala urmarire a nervosului de catre firma de asigurari de 'evenimentul asigurat'. Plus chemarea aluia la Politie, pentru declaratie.
Altfel... iti faci masina si atat. PS: Memorezi numerele tuturor celor care te claxoneaza? ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cine claxoneaza e Gheorghe, ce e greu de tinut minte?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:01 |