suiera cutia cand bag a-III-a
![]() ![]() ![]() |
suiera cutia cand bag a-III-a
bebe_cristiano |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 23 November 07 From: Bucuresti - Mogosoaia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- IF 04 THK
|
|||
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
mda....nush de la ce poate fi..eu am patit la fel cu shuieratu ala da intr-a 5-a si atunci am ramas fara ulei in cutie....la tine intr-a 3-a nush:|.....
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
Salutare,
problema suieratului apare ori de la lipsa uleiului in cutie, asa ca verifica nivelul lui si completeaza, ori de la pinioane uzate - care nu mai calca fix pe fix, au o abatere micronica, nu se prea observa cu ochiul liber. A mea suiera rau intr-a 5-a si am schimbat pinioanele si am completat cu ulei. Acum nu mai face. La o analiza " ochiometrica" am vazut ca pinioanele erau rosiatice, deci incepusera sa se frece intre ele aiurea.. cam asta e ... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
bebe_cristiano |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 23 November 07 From: Bucuresti - Mogosoaia ![]() |
Tot la lipsa uleiului mi-a fugit si mie gandul,dar se pare ca este suficient ulei in cutie,deci pica varianta asta..Ar mai putea fi de la pinioane,dar de ce a-III-a?cele mai multe cazuri am auzit de suierat in viteza a-5-a,dar nu intr-a-3-a.
oare daca mai merg cu ea risc sa stric ceva mai rau? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- IF 04 THK
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
poi poate s-a dus pinionu 3 si deaia.....
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ai schimbat niciodata uleiul de cand e masina , schimba-l si baga un aditiv decent . Ulei numai din cel recomandat 75W80 parca e .
Fluieratul / suieratul se aude la orice viteza , fie ca ai cuplat-o la 60 , fie ca la 100 km/h intr-a 5-a ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bebe_cristiano |
![]()
|
Problema rezolvata
![]() Va multumesc mult tuturor pentru promptitudinea raspunsurilor. "Buba" a fost tot de la....ULEI..eu am verificat nivelul lui acum 3 zile si era full.de aseara de cand m-am intors de la munca a inceput sa suiere cutia.problema uleiului eu am eliminat-o din start dat fiind faptul ca il verificasem cu doar 3 zile in urma. Dar se pare ca s-a intepat burduful planetarei intre timp,iar azi in urma insistentelor voastre m-am decis sa verific dinnou nivelul uleiului..si mare mi-a fost surpriza cand am constatat ca imi lipseau 2 LITRI de ulei din cutie pierduti in doar 2-3 zile. ![]() Burduf schimbat..ulei completat..problema rezolvata. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- IF 04 THK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:14 |