abs-cat rezista
![]() ![]() ![]() |
abs-cat rezista
morel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 6 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1.6
- b
|
|||
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
Este la fel de adevarat pe cat s-a putut demonstra si la
cafenea unde ai deschis acelasi subiect. |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
morel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 6 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RABADU @ 28 Jul 2005, 09:03) La cafenea l-am deschis astazi si asta e primul raspuns.Ieri am deschis subiectul la diverse-logan si nu mai exista acolo. Pe forum nu pot sa fac search pt. abs pt. ca are doar 3 litere si cautarea se face cu minim 4 litere. This post has been edited by morel: 28 Jul 2005, 09:13 |
--------------------
dacia
logan 1.6
- b
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
complet fals si neadevarat. te rog nu ne face sa pierdem timpul detaliind. NU ESTE ADEVARAT!
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
ABS-ul are o perioada limitata de functionare de aceea se recomanda folosirea cit mai putin a frinei, eventual nefolosirea acesteia deloc!
Lasind caterinca la o parte, ABS-ul este format din: - 4 bucati senzori cititori; - 1 bucata pompa ABS - 1 bucata computer ABS Crezi ca pompa sau computerul au un counter ca la copiatoare, ca sa-ti spuna tie de cite ori ai folosit ABS-ul ? Daca e sa o luam pe stricaciuni la ABS, cel mai des se duc senzorii. Pompa si computerul se duc f. greu, chiar n-am auzit pe nimeni sa i se fi stricat pompa de ABS |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
morel |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 28 Jul 2005, 09:32) Daca e sa o luam pe stricaciuni la ABS, cel mai des se duc senzorii. Pompa si computerul se duc f. greu, chiar n-am auzit pe nimeni sa i se fi stricat pompa de ABS Am pus de vreo 2 ori frana violenta sa vad si eu cum face.Se aude caraitul al de parca ai trage frana de mana.Ma gandesc ca piesele alea care caraie sint foarte solicitate.Sau nu? |
--------------------
dacia
logan 1.6
- b
|
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
Vezi ca poate mai gasesti ceva si bula daciotului.
Scuze ca sunt acid dar dupa ce a fost in celalat topic nu inteleg de ce ai mai deschis inca unul cu aceeasi problema ? ![]() Cred ca intre timp a ramas doar asta . Oricum ai raspunsuri aici gramada. PS Va rog nu stergeti .Nu glumesc ! ![]() This post has been edited by RABADU: 28 Jul 2005, 09:51 |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
ABS-ul tine mult. Poate iti pusca inainte pompa de frana si pupi copacii. Alte probleme false si tampite mai aveti?
Problema serioasa. Cat timp tine acul de la vitezometru. Adica mai exact, in cat incepe sa se ingalbeneasca si sa isi piarda culoarea originala. Topic closed. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:32 |