portiera dreapta spate
![]() ![]() ![]() |
portiera dreapta spate
monfil |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2011 berlina
|
|||
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
usa second , clar...te uiti bine la ea sa nu fie trosnita sau ruginita si e cea mai buna. Ar trebui sa-ti ajunga banii astia, cam la limita, dar daca gasesti un vopsitor decent se poate sa te incadrezi. Garantia o pierzi doar pe componentele revopsite.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
monfil |
![]()
|
Multumesc, am gasit deja la 300 de lei
![]() 7 Mar 2012, 10:04: Inca o problema am cu vopsitul. Vopsitorul a zis ca nu se baga la alesul culorii, sa ma duc sa o cumpar eu. E normal sa nu o aleaga el, ca na, se pricepe mai bine, chiar daca eu o iau cu codul de culoare? In al doilea rand, mi-a zis niste magazine de vopsele, dar nu ar fi mai bine sa ma duc la Dacia Service sa mi-o prepare ei, ca sa fie la fel, ca masina e noua si sa nu se vada diferente de nuante? Si daca ma duc cu masina, cei de la reprezentanta vor vedea ca e accidentata si imi vor pretinde sa o fac la ei sa nu imi pierd garantia? Ce ma sfatuiti sa fac? This post has been edited by monfil: 7 Mar 2012, 10:04 |
--------------------
dacia
logan
2011 berlina
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai unde o vopsesti mai la garaj? cum sa nu se bage la "alesul" culorii...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
nu se baga man, de obicei te pune sa iei codul de culoare care este stantat si iti iei tu ce marca de vopsea vrei
mergi cel mai bn la service dacia ca acolo sigur iti vopsesc masina sa nu se cunoasca asa cu tinichigii din fatza blocului nu stii ce iese |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
badeaflorinsebastian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 March 12 ![]() |
daca te mai interezeaza usa am eu de vanzare cam 200 ron fara vopsitorie cu totul cam 400 ron incluzand si montajul iar pentru restul de piese vorbim nr meu este 0767499275 florin
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- b08sym
|
|
monfil |
![]()
|
Am rezolvat deja, dar mersi oricum de oferta!
|
--------------------
dacia
logan
2011 berlina
|
|
badeaflorinsebastian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 March 12 ![]() |
sau orice alte piese de logan nr.0767499275
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- b08sym
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:55 |