siguranta se arde, solutie
![]() ![]() ![]() |
siguranta se arde, solutie
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
lupul-sur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 21 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Schimba tripla. Am patit si eu la fel cand bagam tripla se ardea siguranta. Am fost la un coleg de munca, electronist, tripla dadea in scurt. Mi-a reparat-o si nici in ziua de azi nu mai am probleme.
|
--------------------
Dacia
Logan Diesel 85 cp
2008 - echipare full option - model Partener
- B-92-SOD
|
|
Marius4d |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 January 12 From: Buzau ![]() |
De curiozitate, de cati amperi pui siguranta? Statiile sunt consumatoare si daca nu iti arde siguranta instant cand bagi ceva in tripla probabil ca nu ai siguranta adecvata.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- BZ 26 SMF
|
|
dorismuler |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 2 March 12 ![]() |
poate fi si siguranta subdimensionata,insa mai degraba tripla iti face vreun scurt
se arde siguranta in timpul functionarii accesoriilor sau pocneste cand vrei sa le conectezi? |
--------------------
Fost
Posesor
L_DCI_90_2011
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Marius4d @ 11 Mar 2012, 19:35) De curiozitate, de cati amperi pui siguranta? Statiile sunt consumatoare si daca nu iti arde siguranta instant cand bagi ceva in tripla probabil ca nu ai siguranta adecvata. nu stiu acum!stiu ca am pus exact cat scria pe cea veche!am masina de noua si doar eu am schimbat siguranta!intotdeuna am pus de acelasi amperaj! QUOTE(dorismuler @ 12 Mar 2012, 08:28) poate fi si siguranta subdimensionata,insa mai degraba tripla iti face vreun scurt se arde siguranta in timpul functionarii accesoriilor sau pocneste cand vrei sa le conectezi? in timp ce!nu o regula sa se arda mereu!uneori merg si sute de km fara sa se arda! |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
probabil esti la limita sigurantei cu consumul iar sigurantele sunt usor decalibrate, ca sa nu spun ca-s petarde ordinare, asa cum se gasesc multe pe la noi prin magazine.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
romeo-alex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 3 April 11 From: BARLAD ![]() |
redimensioneaza siguranta
![]() |
--------------------
dacia
logan
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:43 |