DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Revin cu o noua problema!

zanescuionut
post 12 Mar 2012, 00:12
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut tuturor!Am si eu o problema cu instalatia de gpl.detin o instalatie clasica pe fiat punto 1.2 si in unle momemte in mers imi da rateuri ca si cum s-ar ineca dar destul de rarut care ar putea fii problema?cei drept merg si cam tot timpul pe rosu cu gazul cand se termina pun iar ar putea fii asta problema?
Si in afara faptului k am asteptat sa vina putin cadura sa vad daca am cosumul tot la fel de mare.pentru masina mea cu motor de 1.2 consumul urban este de 11% si afara este de 10% ce pot face in acest caz mi se pare destul de exgerat.pot face ceva reglaje pentru ajustarea consumului?multumesc

12 Mar 2012, 00:16:
In portabagaj detin o butelie de 65 sau 75 de litri si imi ia tot portabagajul si asa este el foarte mic la fiat!am gasit la dezmenbrari o butelie rotunda care intra in locul roatei de rezerva si as dorii sa schimb butelia care este de pe un opel astra din 1999 iar eu detin un fiat punto din 1996 si o instalatie clasica de gpl

This post has been edited by zanescuionut: 12 Mar 2012, 00:16

--------------------
fiat punto fiat punto 1996
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 12 Mar 2012, 09:18
Post #2

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

te rog sa continui in primul topic deschis de tine:
http://www.daciaclub.ro/SALUT-VIN-SI-EU-CU...RI-t235066.html

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 23:25
Forum Renault