DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme audio

SharkSilent
post 13 Mar 2012, 12:54
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut. Am si eu o problema la sistemul audio standard de pe logan. De ceva timp se aude foarte prost ,nu va pot descrie exact cum. Am testat casetofonul pe alta masina si se aude normal, am luat alt casetofon si l-am pus la mine si se aude lafel de prost. Cine se pricepe, este din Bucuresti si ma poate ajuta si pe mine? Eventual sa imi spuna si ce ma costa. Am nevoie weekendul acesta de muzica deoarece plec cu niste prieteni la munte. Multumesc.

--------------------
Dacia Logan MCV 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 13 Mar 2012, 13:18
Post #2

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Trebuie sa schimbi setul de difuzoare cu unele marca Alpin. La marca asta calitatea sunetului creste cu altitudinea.
Inainte de asta verifici daca undeva, pe traseul firelor, nu ai o scurgere la masa.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
SharkSilent
post 13 Mar 2012, 23:45
Post #3

Membru incepator

ai cumva de vanzare vreo pereche de boxe fata pana in 40-50 ron urgent. Vineri vreau sa plec la munte si am nevoie urgent de un set de boxe. De preferat daca ne putem vedea maine. Eu sunt din Bucuresti... Sau daca are cineva sa lase aici post si cu un numar de telefon.

Daca nu ai imi poti da mai multe detalii despre boxe sa stiu care se potrivesc si care nu te rog ? o marime ceva ..Cati ohmi sa aiba boxele? Am un CD Player Blaupunkt standard de la logan.

This post has been edited by SharkSilent: 13 Mar 2012, 23:48

--------------------
Dacia Logan MCV 2008
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 15:29
Forum Renault