Garantia - refuz ?
![]() ![]() ![]() |
Garantia - refuz ?
warranty_4_cars |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
VW
BORA
- B-12345 Yellow Leon's Blog
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Eu n-am ce vota. O singura data mi-a fost refuzata garantia pe motiv de "n-avem acum componenta, va rog sa reveniti". Era vorba de bricheta. Am reparat-o eu.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
TOATE!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
mi sa refuzat schimbarea bateriei, pe motiv ca doar e descarcata, si ii trebuie un drum mai lung sau o reincarcare, nici nu prea am insistat ca am cam multi consumatori...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
warranty_4_cars |
![]()
|
Ce cuprinde garantia extinsa ? |
--------------------
VW
BORA
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Tu ai Bora, te intereseaza la Dacia????????????
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
3 ani sau 100.000 km si 155 de euro
![]() pt solenza, la logan parca e mai scumpa 175 aceleasi lucruri doar ca este pe trei ani This post has been edited by driver: 29 Jul 2005, 21:26 |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(warranty_4_cars @ 29 Jul 2005, 17:17) La ce la Bora? Nu stim... La logan? parca era ceva pe aici.... cred ca la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=16980165 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Amatorul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 June 05 From: Petrila/hd ![]() |
Singurul lucru ptr. care se refuza garantia este probleme la injectoare.Francezi spun ca din cauza benzinei din Romania nu pot da garantie la injectoare.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
warranty_4_cars |
![]()
|
QUOTE(RIon @ 29 Jul 2005, 19:05) DA, vroiam sa-mi fac o idee si despre Dacia, conditii si alte prevederi di certificatul de garantie ! Vezi profilul meu poate ma ajuti QUOTE Singurul lucru ptr. care se refuza garantia este probleme la injectoare.Francezi spun ca din cauza benzinei din Romania nu pot da garantie la injectoare. exista vreun paragraf in certificat unde este specificat acest lucru ? |
--------------------
VW
BORA
|
|
driver |
![]()
|
exista un topic aici despre acest lucru: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=19452&st=0 |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(warranty_4_cars @ 30 Jul 2005, 10:22) exista vreun paragraf in certificat unde este specificat acest lucru ? NU... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
warranty_4_cars |
![]()
|
Extinderea garantiei la DACIA - avantajeaza ?
|
--------------------
VW
BORA
|
|
warranty_4_cars |
![]()
|
Ambreiaj refuzat in garantie ?
a patit-o cineva? |
--------------------
VW
BORA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 22:39 |