Mici probleme tehnice
![]() ![]() ![]() |
Mici probleme tehnice
slz04 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Legat de problemele cu "saritul", cloncanitul, etc, nu ar strica o revizie mai amanunita asupra motorasului pas cu pas, senzorului de turatie, fise, bujii, ulei, filtru benzina, filtru aer, filtru ulei. Totusi, sa nu fie cureaua de distributie... cand a fost inlocuita ultima data?
Daca s-a rupt sarma de la catalizator. inseamna ca a fost lovit destul de tare, si mai mult ca sigur pierzi gaze pe acolo. Catalizatorul ala nu prea vad cum l-ai putea repara. Strange bani si cumpara unul sh de pe o solenza lovita. Nou nu cred ca mai gasesti si oricum costa cat jumatate din masina. Legat de indicatorul de probleme poate fi o problema mecanica sau electrica. Electrica printr-un contact imperfect, sau o masa imperfecta. Mecanic poate ai plutitorul gaurit si s-a umplut cu benzina. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
slz04 |
![]()
|
bujiile si distributia au fost schimbate la revizia de 60000.filtrele + ulei schimbate in toamna, momentan masina are 78000
da , a fost lovita exact acolo presupun din moment ce e rupta sarma aia dar, momentan nu ma deranjeaza acustic foarte tare |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sa nu fie o problema cu alimentarea de combustibil... pompa de benzina, injectoare, rampa, presiunea in rampa, etc.
Troncanitul de la roata poate sa fie de la planetara, sau capat de bara/pivot, care se aseaza in pozitie in functie de cum tragi tu de volan. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
slz04 |
![]()
|
intuiam si eu planetara , o sa ma uit sa vad burduful daca e spart...
despre ambreiaj?nu stiu cum se manifesta daca patineaza asa ca nu stiu daca trebuie schimbat inca , sau nu... se pare ca trebuie sa strang niste bani sa ma duc cu ea la un mecanic |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 14:45 |