Ajutor pentru carat un Lastun, masina cu carlig / dubita aveti?
![]() ![]() ![]() |
Ajutor pentru carat un Lastun, masina cu carlig / dubita aveti?
alex_l |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Slabe sanse sa gasesti pe cineva cu carlig,oricum ar fi dat de producator trasul unei remorci si alte lucruri de genul mai uzeaza din ambreiaj,ma refer la masini medii/compacte cu carlig nu la dubite si nimeni nu s-ar baga la asa ceva.In schimb dubita/platforma o gasesti in mod cert si pe forum si pe net doar ca evident contracost
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
alex_l |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 March 09 ![]() |
De acord ca e contra cost, dar asta ziceam, combustibilul dubitei il platesc pe loc, iar restul mai tarziu luna asta
![]() M-am uitat si la inchirieri de masini, in ideea ca poate or avea ei si vreuna cu carlig (practic mi-ar trebui doua zile mari si late masina si platforma) dar acolo trebuie garantie mare, 200-300 de Euro. Pentru platforma garantia e 50, total mai mult decat am ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A
|
|
dan_g |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 10 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110
- -
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Poti sa inchiriezi si o platforma auto, cu masa maxima 2000kg + 1500kg care le are masina tractabila(gen un passat 2002-2005), = 3500 kg si poti conduce cu categoria B. Succesuri
|
--------------------
.
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Te pot ajuta eu,dar cauta-ma la id mess: daciator.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:36 |