Asiurare pentru calatorie in Bulgaria
![]() ![]() ![]() |
Asiurare pentru calatorie in Bulgaria
Daxx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|||
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Pai verifica la firma unde ai Casco.
La Allianz unde am eu ofera extinderea Casco gratis in afara tarii daca ai Casco + RCA facut la ei. O perioada nu am avut RCA la ei si am intrebat cat costa extinderea respectiva, parca era vreo 120-150 RON din cate tin minte. Cum mai aveam doar vreo 2 luni din RCA valabil, am facut RCA mai repede ca asa era mai ieftin. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Pe ce perioada e valabila extinderea asta? Ai idee?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
confirm ce a zis testike ... am avut CASCO la mai multe firme si toate extindeau CASCO la extern automat - daca aveai si RCA incheiat la ei sau contra-cost
atentie insa si la tarile acoperite!!! (Bulgaria nu constituie o problema) se citeste bine contractul CASCO+telefon la broker sau firma de asigurare direct etc. extinderea o faci pe cat vrei tu, doar ca nu tin minte daca exista perioade fractionate fixe (dupa modelul vignetei) sau poti sa faci pe un nr. exact de zile care vrei tu - tot un asigurator te poate lamuri, asa ca pune mana pe telefon ![]() This post has been edited by crisolro: 9 Apr 2012, 14:09 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Daxx |
![]()
|
Multumesc! Asa voi face. Cu atit mai mult cu cit imi expira polita CASCO si, la reinnoire, am vrut sa stiu sigur ce am de facut/cerut.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:14 |