[VAND] DONEZ masina automata de spalat ARDO A600X, functionala dar cu ceva probleme
![]() ![]() ![]() |
[VAND] DONEZ masina automata de spalat ARDO A600X, functionala dar cu ceva probleme
alex_axn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG024.jpg ( Size: 417.21k ) Number of downloads: 1361 IMG025.jpg ( Size: 479.58k ) Number of downloads: 1503 |
||
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|||
l_ewin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 15 June 10 ![]() |
da o la fier vechi sau da o la schimb cu una noua sau altceva.
altii o ia si o duce la fier ti o zic eu asa ca ce mai astepti...... This post has been edited by l_ewin: 9 Apr 2012, 19:58 |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
bavarezu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 12 May 11 From: bucuresti ![]() |
salut , se poate sa o iau eu ? vreau s-o duc cuiva la tara care nu are posibilitati. multumesc . eventual un numar de contact pe pm. multumesc
|
--------------------
renault
symbol
2008/1.5 dCI/85 ponei "trebuie in viata sa te grabesti incet, de vrei la timp sa intarzii " Pavel Stratan
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(l_ewin @ 9 Apr 2012, 19:56) da o la fier vechi sau da o la schimb cu una noua sau altceva. altii o ia si o duce la fier ti o zic eu asa ca ce mai astepti...... Ma gandesc ca poate mai foloseste cuiva.. daca nu va fi nimeni interesat voi gasi o metoda de a ma elibera de ea ![]() QUOTE(bavarezu @ 9 Apr 2012, 22:09) salut , se poate sa o iau eu ? vreau s-o duc cuiva la tara care nu are posibilitati. multumesc . eventual un numar de contact pe pm. multumesc Salut. Inaintea ta cu cateva ore mi-a scris cineva pe PM despre masina dar nu stie sigur daca o poate lega la instsalatia pe care o are. L-am rugat sa-mi dea un raspuns pana maine la pranz. Daca el imi va spune ca e ok si o poate lega, dupa "regula primului venit" o voi da lui. Daca imi va raspunde ca nu are cum sa o lege sau e prea complicat ti-o voi da tie. Revin cu un PM de indata ca am un raspuns, oricare ar fi el. Sa auzim de bine, Alex. 10 Apr 2012, 15:40: Revin. Se pare ca masina de spalat va merge la persoana care m-a contactat pe privat. Multumesc pentru gazduire. Se poate inchide. This post has been edited by alex_axn: 10 Apr 2012, 14:40 |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
bavarezu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 12 May 11 From: bucuresti ![]() |
ok . numai bine .
|
--------------------
renault
symbol
2008/1.5 dCI/85 ponei "trebuie in viata sa te grabesti incet, de vrei la timp sa intarzii " Pavel Stratan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:28 |