"Profesionalism" Service Dacia autorizat
![]() ![]() ![]() |
"Profesionalism" Service Dacia autorizat
Seeker |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 18 February 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2005
- IS-XX-XXX Ford Focus Ghia 2007
|
|||
frontEND |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nu mergeti sub nici o forma la meridian sud ... am fost sa inlocuiesc o aripa pe RCA ... dupa o saptamana .. aripa inlocuita ... masina murdara... zic ok... merg in spalatorie ... observatii: 3 pete pe vopsea + o infundatura de cam 5 cm patrati.. ma deranzeaza faptul ca acolo am mers pe obrazul unei prietene si nu ma pot duce sa le fac scandal..
|
--------------------
Volvo
S 40 2.4i
2004 summum
- B 03 ...
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Am mai spus-o acum ceva vreme pe un alt topic dar nu mai gasesc postul (si oricum o s-o amintesc ori de cate ori voi avea ocazia ... si cu oricine) ... ideea era ca dealer-ul ASV Brasov e la fel de "varza - praf facuti gramada de meseriasi lu' peste" ce sunt !!! (cu tot riscul de warn, ban ... etc.)
P.S. Intrebarea din titlu e confuza rau de tot ... eu nu prea ma prind ce vrea sa "intrebe" ![]() Intre timp am gasit postul: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...8&hl=asv+brasov ... postul #8 This post has been edited by Obscuru: 4 Aug 2005, 17:42 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Seeker |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 18 February 05 From: Iasi ![]() |
Am vrut sa editez intrebarea da nu am putut.
![]() Incercam sa sugerez ca la un moment dat e posibil ca viitorii clienti dacia sa fuga ca dracul de tamie de acesta marca , chiar daca automobilele au o calitate din ce in ce mai buna, doar din cauza serviciilor post-vinzare excrecabile(la noi in tara , ca e posibil sa mergem sa facem reviziile la unguri sau la bulgari ca sa fim linistiti ca nu strica ai nostri cine stie ce). E o timpenie enorma ca un oras ca Iasi sa aiba doar un service autorizat , fara concurenta se duce dreacu totu. Acum mi-e si frica sa mai merg la ei sa fac revizia , cine stie ce le mai tuna ? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2005
- IS-XX-XXX Ford Focus Ghia 2007
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Fa o plimbare relaxata pina la serviceul autorizat din Piatra Neamt.
![]() Acolo chiar stiu cum trebuie sa-si faca treaba ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Salutare
La ridicarea masinii am observat ca antigelul era sub minim,masina era spoita doar cu putina apa,avea urme de praf pe mocheta chiar si firimituri. La toate astea dealerul a spus ca daca nu-mi convine sa vin peste 2 zile sa o pregateasca mai bine,iar de chestia cu antigelul n-am scos-o la capat ci am luat eu un bidon de la el si am completat Este singurul dealer pe judet(inexplicabil) si poate face orice cu clientii cand cei de la VC îi tin partea totdeauna chiar si cu antigelul i-a recomandat sa-i puna niste apa pana la nivelul de minim---de necrezut dar eram langa ei la tel cand asta i-a spus de la uzina--- Masina e bunicica dar acest dealer jepcar de la noi merita evitat TOTAL,de aceea vreau sa fac si reviziile la alt dealer de Buc. Dealerul asta de doi bani s.n. RENT CAR SERVICE CONSTANTA |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
QUOTE(Seeker @ 4 Aug 2005, 22:18) Am vrut sa editez intrebarea da nu am putut. ![]() Incercam sa sugerez ca la un moment dat e posibil ca viitorii clienti dacia sa fuga ca dracul de tamie de acesta marca , chiar daca automobilele au o calitate din ce in ce mai buna, doar din cauza serviciilor post-vinzare excrecabile(la noi in tara , ca e posibil sa mergem sa facem reviziile la unguri sau la bulgari ca sa fim linistiti ca nu strica ai nostri cine stie ce). E o timpenie enorma ca un oras ca Iasi sa aiba doar un service autorizat , fara concurenta se duce dreacu totu. Acum mi-e si frica sa mai merg la ei sa fac revizia , cine stie ce le mai tuna ? stai linistit ca "asa face toate toate" sevice-urile, chiar si de alte marci de auto., insa asta nu inseamna ca noi trebuie sa inghitim... ce face ei ... ![]() ![]() QUOTE(RamboX @ 5 Aug 2005, 20:05) Salutare La ridicarea masinii am observat ca antigelul era sub minim,masina era spoita doar cu putina apa,avea urme de praf pe mocheta chiar si firimituri. La toate astea dealerul a spus ca daca nu-mi convine sa vin peste 2 zile sa o pregateasca mai bine,iar de chestia cu antigelul n-am scos-o la capat ci am luat eu un bidon de la el si am completat Este singurul dealer pe judet(inexplicabil) si poate face orice cu clientii cand cei de la VC îi tin partea totdeauna chiar si cu antigelul i-a recomandat sa-i puna niste apa pana la nivelul de minim---de necrezut dar eram langa ei la tel cand asta i-a spus de la uzina--- Masina e bunicica dar acest dealer jepcar de la noi merita evitat TOTAL,de aceea vreau sa fac si reviziile la alt dealer de Buc. Dealerul asta de doi bani s.n. RENT CAR SERVICE CONSTANTA vezi ca la ridicarea masinii, te pune sa semnezi un biletel, pe care scrie ca ai ridicat masina curata, ca ti s-a facut instruirea si nu mai stiu ce, si daca nu-ti place nu semnezi, iar de livrat masina, au un termen, si faci gargara la VC daca o tin ei in parc la dealer dupa termenul de pe factura. A mea de ex era plina de praf si l-am trimis s-o spele si o venit dupa o ora cu ea, si a spalat-o la omv ca lor cica nu le mergea aparatul... ![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
QUOTE(Seeker @ 4 Aug 2005, 01:33) Eu aveam o problema tehnica , pe care au rezolvat-o ireprosabil, dar ce puii mei au cautat la partea electrica zau ca nu inteleg. Sau faptul ca au demontat bancheta spate. Sau faptul ca acum cd-playerul nu mai stie la ce track s-a oprit si o ia de la primul. Sau cum au reusit sa infunde aripa. La intrebarea cu "de ce puii mei" iti pot oferi un posibil raspuns: service-urile sint pline de pusti care sint morti sa puna si ei mina pe masina, sa se joace cu cas-ul, sa-l butoneze de-a proasta, sa apese toate comenzile si sa ambaleze motoarele, sa scirtie rotile in accelerari si frinari pe 1m. In plus fata de acest infantilism exersat pe masina clientului nici nu prea au educatie iar respectul profesional pentru bunul lasat in responsabilitatea lor nu se stie daca il vor dobindi vreodata. Fiecare dintre noi am fost incepatori in meserie si inteleg ca ei trebuie sa invete, dar cind ii vad pe linga masina marturisesc ca devin deosebit de vigilent. Din fericire n-am fost in situatia sa las masina in service. This post has been edited by simon: 6 Aug 2005, 01:03 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 08:58 |