Catalizator spart, se poate remedia?
![]() ![]() ![]() |
Catalizator spart, se poate remedia?
Tutzigureanu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 3 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Break '96
Seat Izbiza '88
- cenzurat Vine valu' imi i-a calu'...imi i-a Dacia din cotetz....
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
~7 milioane unul nou
cel vechi se arunca se poate circula si fara (dar nu mai treci niciodata ITP-ul) Banuiesc ca vorbesti de berlina pe injectie |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Tutzigureanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 3 August 05 ![]() |
Exact..nu de Seat-ul din avatar..
Masina e de firma....si are 83 kkm, cat s-a spart de la 50 kkm ![]() Si daca e pe firma nu pot trece ITP-ul? ------------------ Editat de Ov: Treaba ta cum faci ITP-ul la masinile tale ![]() This post has been edited by Ov: 4 Aug 2005, 11:44 |
--------------------
Dacia Break '96
Seat Izbiza '88
- cenzurat Vine valu' imi i-a calu'...imi i-a Dacia din cotetz....
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca nu ai catalizator masina nu va mai corespunde normelor EURO2 si prin urmare vei pica testul de noxe cand faci ITP-ul (sau daca te opreste vre-un filtru de la RAR pe strada).
mai departe cum faci, este treaba ta. Ai 2 optiuni: 1. schimbi catalizatorul (mai ales daca e de firma masina, il bagi lejer la cheltuieli) 2. varianta aia a ta pe care ti-am editat-o eu. Consider ca s-a discutat tot, asa ca inchid topicul |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:09 |