Deblocare usi in mers la Dacia Supernova, Deblocare usi in mers la Dacia Supernova
![]() ![]() ![]() |
Deblocare usi in mers la Dacia Supernova, Deblocare usi in mers la Dacia Supernova
petedaheat5 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia supernova
dacia supernova
2001
- b 45xxx
|
|||
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca deblocarea usilor e din cauza contactelor de la hayon, insa dezaburirea are aceasta cauza. Rezolvare: se elimina imbecilitatea aia si se trag fire siliconice, cu racord elastic, cum au majoritatea masinilor. Te pot ajuta cu asta daca vrei sa scapi de neplacerile cauzate de acele contacte.
|
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
ce treaba are contactu de haion cu usile?
ai o masa undeva in usa sau stalp de la motorasele de inchider si deschidere. de obicei pe fata e problema, la motorasele cu 4 fire. |
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
mecanicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 296 Joined: 6 January 12 From: Tecuci jud Galati ![]() |
sall am si eu o problema,la mine nu merge dezaburirea la luneta,releul de dezaburire este aproape nou ,apes pe buton si nu se intampla nimic, nu se aprinde nici martorul din bord.Care ar putea sa fie cauza?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima cu apucături de bmw
2004 Prima Dacie care i-a readus pe Romani In randul Europenilor :)
|
|
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Verifica daca releul este bun (si un releu nou poate fi defect, se mai intampla), verifica siguranta, verifica daca releul primeste curent, verifica butonul...
|
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|
mecanicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 296 Joined: 6 January 12 From: Tecuci jud Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
La Solenza nu exista releu la dezaburire (poate i-ai montat tu sau fostul proprietar). Verifica contactele la buton, au prostul obicei sa se incinga in timpul functionarii si sa se departeze unul de altul.
This post has been edited by bogdanmardare: 25 May 2012, 20:03 |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
mecanicosu |
![]()
|
QUOTE(bogdanmardare @ 25 May 2012, 20:02) La Solenza nu exista releu la dezaburire (poate i-ai montat tu sau fostul proprietar). Verifica contactele la buton, au prostul obicei sa se incinga in timpul functionarii si sa se departeze unul de altul. Sub bord langa uch am trei releie, unu stiu ca este de la Inchidere centralizata ,unu am cautat pe net si am aflat ca e de la dezaburire iar al treilea habar nu am pentru ce este.Pana la urma are releu de dezaburire sau nu are? This post has been edited by mecanicosu: 25 May 2012, 20:44 |
--------------------
Dacia
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sunt niste scheme pe la tutoriale. Vointa de informare sa fie, ca vad ca dorinta exista...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu are. Cele trei relee sunt (nu neaparat in aceasta ordine): flash, de semnalizare, temporizare stergatoare.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(powertodacia @ 25 May 2012, 16:06) ce treaba are contactu de haion cu usile? ai o masa undeva in usa sau stalp de la motorasele de inchider si deschidere. de obicei pe fata e problema, la motorasele cu 4 fire. UCE descuie toate usile cand se face contactul la usa(totodata aprinde si plafoniera).Daca are contact la haion si este legat in paralel cu cel de la usa,aceasta ar putea fi cauza.Bineinteles ca si firul de la contact, daca atinge de carcasa ,se intampla acelasi lucru.Ca si Solenza,DSN are numai motorase cu 2 fire din fabrica! |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
pe fata are motorase cu 4 fire.
|
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Actuatoarele sunt cu 2 sau 5 fire.
Daca se incuie/descuie toate usile invartind cheia in yala usii are cu 5 fire(inchideri montate ulterior) daca nu, sigur sunt cu 2 fire. This post has been edited by crick: 26 May 2012, 19:01 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 15:13 |