Scumpirea carburanților cu 10% nu înseamnă nimic, opriți motorul la semafoare! ©Markos
![]() ![]() ![]() |
Scumpirea carburanților cu 10% nu înseamnă nimic, opriți motorul la semafoare! ©Markos
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.611 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
in hamerica este o lege anti idle. la noi cand? asta la ce scrie in titlu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Patentul e al lui Ceașcă. "Frig în case? Îmbrăcați o haină în plus! "
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ce sa spun, ca parca toata lumea are semafoare ca sa faca economie.....
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
IRONICK |
![]()
|
Unii au ronduri ....
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Punem senzori de miscare la becul de la buda.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Cartela ca la hotel
![]() @bmwh548 mie mi s-a intamplat... This post has been edited by sorin1983: 30 May 2012, 13:29 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si lui sireacu' Leo i-au taiat tot
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se poate opri frigideru/congelatoru la plecare de acasa, oricum o sa fie o piesa de decor in viitor.
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai luati talpa de pe pedala. Ies mai mult de 10%.
Reno soate o masina cu pedala mini. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La Galati sint o gramada. Vin si brailenii sa faca economie la ele.
<span class='edit'>30 May 2012, 14:40:</span> QUOTE(kato @ 30 May 2012, 14:36) avem di tati aci la tara, da sunt altii mai batuti de soarta care nu au semafoare sub care sa-si duca masina sa faca economie ![]() La Brasov si Deva-i mai nasol, giratoriile maresc consumul de benzina si cauciucuri. This post has been edited by corbex: 30 May 2012, 13:41 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Râdeți voi, da' poate vă pun graficul de scumpire la gaze pentru populație. 22 de majorări în intervalul iulie 2013 - octombrie 2018. Se face liniște instant.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Haoleu, ia pune-l, să murim de frică înainte.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Tu ai vrut-o!
1 iulie 2013: grad de convergenta (36%), pret productie interna (49,8 lei/MWh), crestere pret final (8%) 1 octombrie 2013: grad de convergenta (37%), pret productie interna (68,3 lei/MWh), crestere pret final (2%) 1 ianuarie 2014: grad de convergenta (38%), pret productie interna (50,6 lei/MWh), crestere pret final (2%) 1 aprilie 2014: grad de convergenta (41%), pret productie interna (51,8 lei/MWh), crestere pret final (2%) 1 iulie 2014: grad de convergenta (44%), pret productie interna (55,3 lei/MWh), crestere pret final (3%) 1 octombrie 2014: grad de convergenta (46%), pret productie interna (54,6 lei/MWh), crestere pret final (3%) 1 ianuarie 2015: grad de convergenta (47%), pret productie interna (56,1 lei/MWh), crestere pret final (2%) 1 aprilie 2015: grad de convergenta (49%), pret productie interna (58,9 lei/MWh), crestere pret final (3%) 1 iulie 2015: grad de convergenta (52%), pret productie interna (62 lei/MWh), crestere pret final (4%) 1 octombrie 2015: grad de convergenta (54%), pret productie interna (64,1 lei/MWh), crestere pret final (3%) 1 ianuarie 2016: grad de convergenta (56%), pret productie interna (67,1 lei/MWh), crestere pret final (3%) 1 aprilie 2016: grad de convergenta (60%), pret productie interna (71,7 lei/MWh), crestere pret final (3%) 1 iulie 2016: grad de convergenta (64%), pret productie interna (76,5 lei/MWh), crestere pret final (3%) 1 octombrie 2016: grad de convergenta (66%), pret productie interna (78,5 lei/MWh), crestere pret final (3%) 1 ianuarie 2017: grad de convergenta (69%), pret productie interna (82 lei/MWh), crestere pret final (2%) 1 aprilie 2017: grad de convergenta (73%), pret productie interna (86,9 lei/MWh), crestere pret final (2%) 1 iulie 2017: grad de convergenta (78%), pret productie interna (93 lei/MWh), crestere pret final (5%) 1 octombrie 2017: grad de convergenta (81%), pret productie interna (96,5 lei/MWh), crestere pret final (3%) 1 ianuarie 2018: grad de convergenta (83%), pret productie interna (99,2 lei/MWh), crestere pret final (3%) 1 aprilie 2018: grad de convergenta (89%), pret productie interna (106,3 lei/MWh), crestere pret final (3%) 1 iulie 2018: grad de convergenta (97%), pret productie interna (115,1 lei/MWh), crestere pret final (3%) 1 octombrie 2018: grad de convergenta (100%), pret productie interna (119 lei/MWh), crestere pret final (3%) |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Lejer, sub inflație. Parfum aș putea spune.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
victor.vajoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 13 January 10 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi
2002 / Elegance
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre consoane ia incerca matale asta si dupa ce iesi din spital si iei banii pe masina de la REMAT ne povesteti
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa atatia ani in care ni s-a spus ca e bine sa consumam cat mai mult, ne vedem loviti de pragul de sus. In fapt, ne-am cam luat teapa. Capitalismul asta e pervers rau, dar pentru cine cunoaste putina matematica nu-i deloc anormal ce se-ntampla. Ca sa consumi, trebuie sa produci mai intai.
Conteaza mult ce produci. Daca produci ceva care e absolut necesar sau da dependenta, atunci poti face cam tot ce vrei cu produsul tau. De masina am devenit toti dependenti. Chiar daca pare o necesitate, nu e. Te poti duce la munca chiar si pe jos, sau ma rog, c-o bicicleta. Nu mai poti, nu ti se mai pare normal... asta e... platesti pretul corect. Muncesti doar pentru a-ti mentine standardul de viata cu care te-ai obisnuit. Ministrul ala a fost bland cand a zis ca sa se opreasca motorul la semafor. Eu as interzice motoarele cu ardere interna. Stiu, pare ipocrizie, caci am un vehicul care nu e necesar, motocicleta. Dar nu sunt dependent de ea. As inlocui-o cu un vehicul electric fara remuscari. Consumam ce e pe piata. Ne-am indatorat aproape toti pentru o tinichea cu roti. Nu ne-a obligat nimeni sa le cumparam. Nu ne obliga nimeni sa circulam cu ele. Se va ajunge-n colaps si la capitolul carburanti. E inevitabil. Acum se mulge vaca asta care e inca profitabila. Bravo cui stie. La fel si la gaze. Foarte ieftine, toti au dat buluc sa isi puna centrale. Fluturau notele de plata infime. Acum toti plang ca si-au luat teapa. Spalatul de creier se face la nivel mare. E bine sa privesti in perspectiva. Sa iei si raul in calcul. Momentan e bine. Eu simt ca vor veni vremuri sumbre. Din alea in care apa si mancarea vor fi articole de lux. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 30 May 2012, 19:20) Stii bine ca nu e asa de verde iarba in tabara electricelor. Pe langa autonomia jenanta cand tragi linie vezi ca de fapt poluezi mai mult decat cu una clasica. Sa nu mai spunem ca dupa cativa ani arunci la gunoi acumulatorii si trebuie sa pui altii. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 11:52 |