Problema ciudata dacia 1310, Nu merge sa dau cu spatele
![]() ![]() ![]() |
Problema ciudata dacia 1310, Nu merge sa dau cu spatele
TXzamora88 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 21 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
|
|||
Kanutza_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 19 December 10 From: Bucuresti-Pitesti-Campulung ![]() |
Nu e vorba de agatat. Este vorba de saboti, scoate tamburii si vezi ce e inauntru!
|
--------------------
dacia
1310 Break
1993
- Ag 01 Jxg
|
|
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
verfica saboti sar putea sa ii ai rupti sau nu mai sunt la locul lor prinsi in acele arculete...des si vezi ce e acolo
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
clopotei sun cazuti intre tambur si taler si saboti nu mai stau in pozitia lor normala
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
B17XGG |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 8 April 12 ![]() |
Problema relatata apare atunci cand s-au schimbat sabotii sau numai ferodourile si nu s-a dat atentie pozitiei ferodoului pe sabotul metalic functie de sensul invartirii rotii respective(la sabotii gata uzinati s-au montat cei de roata dreapta in locul celei stangi si invers). Se stie ca ferodoul este montat asimetric pe sabot. Ca "smecherie" de asezare corecta in ansamblul sabotilor in taler este imaginarea alunecarii ferodoului pe sabot in sensul de invartire a tamburului spre inainte. Astfel, la sabotii dinspre fata ferodoul va fi spre josul sabotului iar la cei dinspre spate va fi asezat spre susul sabotului.
|
--------------------
Dacia
1310 MLS recarosat
omologat 2001
- B17XGG
|
|
Kanutza_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 19 December 10 From: Bucuresti-Pitesti-Campulung ![]() |
Nu cred ca asta este problema....
Oricum i-ai aseza nu ar trebui sa agate pentru ca din cate stiu eu sunt concentrici fata de tambur. |
--------------------
dacia
1310 Break
1993
- Ag 01 Jxg
|
|
simstef |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 December 08 ![]() |
Stiu ca a trecut ceva timp de la relatarea problemei de catre initiator ,dar pentru cei ce se confrunta cu aceiasi situatie ,este bine de stiut ca arcurile din partea de jos a sabotilor sunt slabe , nu mai retrag sabotii si la mersul inapoi sunt agatati de tambur. Aceeasi problema am intampinat si eu zilele trecute iar mecanicul mi-a schimbat acurile si problema a disparut.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Grand Tour
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:36 |