Martor AirBag, Sta aprins
![]() ![]() ![]() |
Martor AirBag, Sta aprins
hades |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Clima 2003
Matiz E
- B-36-CGG Mihai
|
|||
florentinzsk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 2 August 05 ![]() |
vezi in primul rind sigurantele. daca nu mergi la service
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
- SB-05-SKZ
|
|
hades |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 August 05 ![]() |
O sa verific chiar astazi. Multumesc! Va anunt cand aflu cauza...
|
--------------------
Solenza Clima 2003
Matiz E
- B-36-CGG Mihai
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
despre stergatoare.. am avut si eu o problema.. nu mergea temporizarea.. si nu mai imi oprea stergatoru jos ci unde apuca.. era de la releul de temporizare care la mine era lipsa dupa ce am scos masina din service pt alte chestii..
![]() la tine n-o fi lipsa?.. sau poate e stricat.. This post has been edited by Asi: 10 Aug 2005, 17:10 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
grafitscala |
![]() ![]()
|
![]() Solenza = prima iubire Group: Members Posts: 33 Joined: 11 June 06 From: Bihor ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sau poate s-a ars becul in bord.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
grafitscala |
![]()
|
![]() Solenza = prima iubire Group: Members Posts: 33 Joined: 11 June 06 From: Bihor ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(grafitscala @ 20 Jun 2006, 00:20) Te invarti de un impact la care, in mod normal, s-ar declansa airbag-ul si vezi daca merge... ![]() Acum, fara gluma, verifica-ti functionarea airbag-ului intr-un service autorizat... ca doar ai dat ceva bani in plus pentru siguranta ta.... sa dea Dumnezeu sa nu ai nevoie de el, dar sa stii tu ca functioneaza... This post has been edited by GABY IS BACK !: 4 Jul 2006, 12:39 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Martor AB aprins = problema circuit AB. Pot fi:
- problema aprinzator perna - problema senzor soc (unitatea a primit un soc, si acum tb sau resetata sau inlocuita - defect calculator AB. E nevoie de diagnostic cu laptopul, nu se poate repara acasa. Bec AB stins - circ AB deactivat (lipsa alim calc, lipsa calc, poate bec ars, siguranta dusa) - din nou, e bine de mers in service. Cred ca realizati ca AB e defapt un disp exploziv de unica intrebuintare. Asa ca e mai bine sa-l repare cineva cum trebuie, ca sa nu va loviti/sa nu-l stricati... Aveti bafta cu SLZ, pt ca masinile noi nici nu mai pleaca cand AB e defect ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 00:58 |