[VAND] OGLINDA LOGAN ELECTRICA PH1, Oglinda dreapta logan ph1
![]() ![]() ![]() |
[VAND] OGLINDA LOGAN ELECTRICA PH1, Oglinda dreapta logan ph1
AndreiSN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 20 December 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|||
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
salut ma intereseaza sticla cu incalzire,e de origine ?o vinzi separat?
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
AndreiSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 20 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Sticla de la oglinda dreapta ? nu merge si sticla de oglinda stanga ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
ady23 |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 586 Joined: 29 December 10 From: Tara Minunilor ![]() |
scuze ca ma bag...dar vroiam sa zic ca potriveste sticla de pe oricare parte la oricare oglinda..multa bafta
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- ....
|
|
AndreiSN |
![]()
|
Ok , atunci am sticla si este de origine : 50 Ron.
Deci ptr lamurire , am o oglinda completa si o sticla. |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
50 lei sticla singura?
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
AndreiSN |
![]()
|
Da. De origine , ca aftermarket gasesti si la 25 ron... nu mi se pare mult ptr o oglinda de origine ( conteaza si rezistentele ptr incalzire si calitatea imaginii pe care ti`o ofera si rezistenta sticlei.... )
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
AndreiSN |
![]()
|
Up !
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
cristianrobert |
![]()
|
scuza-ma dar inteleg mai greu, adica daca le dai pe amandoua 80 lei si mie imi dai sticla singura cu 50 ramane o oglinda completa inclusiv carcasa la 30 lei?suna cam aiurea,nu crezi ca ar fi mai normal invers?
This post has been edited by cristianrobert: 15 Jun 2012, 20:56 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
AndreiSN |
![]()
|
QUOTE(AndreiSN @ 12 Jun 2012, 18:00) Am de vanzare o oglinda de logan ph1 electrica si incalzita si o sticla de la oglinda stanga incalzita. Pret ambele 80 Ron. Mai citeste o data textul . Am o oglinda dreapta completa ( carcasa , motoras , sticla ) Si inca o sticla Scrie clar : Pret ambele 80 ron , adica daca iei oglinda dreapta completa + inca o sticla pe care o am. Daca iei separat pretul creste ..... e logic. |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
AndreiSN |
![]()
|
uppppppp
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
AndreiSN |
![]()
|
De vanzare ,negociabil !!!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
AndreiSN |
![]()
|
Sus !! negociabil !
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
AndreiSN |
![]()
|
U P!!!!!!!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
AndreiSN |
![]()
|
susssss
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
AndreiSN |
![]()
|
Sus !!!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
AndreiSN |
![]()
|
Negociabil....
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
AndreiSN |
![]()
|
SUSSSS
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
AndreiSN |
![]()
|
Negociabil.....
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
AndreiSN |
![]()
|
sus !!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 13:06 |