dsn merge intrerupt
![]() ![]() ![]() |
dsn merge intrerupt
allexa0312 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001
- b56fgt
|
|||
Str82Hell |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 17 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Asa mi s-a intamplat si mie schimbasem toate in afara de pompa benzina, simptomele pe care le ai zis le aveam si eu, fa un test de presiune cu manometru daca iti arata mai mic 2.5 bari tre sa o schimbi, asa mi s a intamplat mie, scotea 1.5, 1.8 bari.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- B - x x - S P V
|
|
allexa0312 |
![]()
|
am schimbat 2 pana acuma. ideea e ca asa face si pe benzina si pe gpl.
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- b56fgt
|
|
Str82Hell |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 17 March 08 From: Bucuresti ![]() |
La gpl nu ma pricep, injectoarele le ai curatat?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- B - x x - S P V
|
|
allexa0312 |
![]()
|
Inca nu. La asta ma gandeam si eu ca ar fii ultima solutie. daca nu motorul. Am fost de curand la cineva si mi-a masurat presiunea la pistoane si unul dintre ele avea valoare cam mica 11.
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- b56fgt
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
nu ti bate capu.
dute si fai un reset la ecu masinii 54 lei dacia. apoi regleaza gplul dupa mersu pe benzina |
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
Dragoș |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 6 June 10 ![]() |
verifica garnitura dintre corp clapeta si galeria de admisie. daca joaca, trage aer fals trepideaza si sta turat peste 1100. Dupa cum descrii, motorul nu are nimic. Problema este pe aprindere/alimentare. Mai poti avea aer in rezervorul de gaz lichefiat.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003
|
|
Str82Hell |
![]()
|
Pai e posibil sa fie o supapa de la admisie mai stransa pe acel piston, culbutori i ai reglat/verificat?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- B - x x - S P V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:12 |