Telefonia mobila - surprize surprize
![]() ![]() ![]() |
Telefonia mobila - surprize surprize
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce înțelegi prin "număr privat"?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
nu-mi arata numarul de telefon care ma suna.
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
campanie pdl?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io cred c-a vrut să zică altceva. Că n-a sunat nici el, nici domnișoara.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
XMihai |
![]()
|
@Manuel, n-ai inteles, EU NU AM SUNAT PE NIMENI
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Șopîrlieni
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am inteles ca tu n-ai sunat pe nimeni, credeam ca ti-a reprosat ea ca ai sunat-o anterior de pe nr privat.
Pana la urma nimeni n-a sunat, cu toate astea v-ati conversat. Interesant. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Markos |
![]()
|
Mdap, ca o convorbire anonimă inițiată de un terț. Centralista?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
A facut atingere bre.
Eu zic sa sune la operator sa reclame fenomenul. Se poate intampla sa-i ofere o explicatie. This post has been edited by Dan73: 15 Jun 2012, 14:45 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
XMihai |
![]()
|
O sa incerc sa iau legatura cu cei de la relatii cu clientii sa vedem ce spun.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Măcar să te lămurească cine plătește convorbirile-fantomă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
Cred ca au incurcat butoanele astia de la SRI.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E tuailaitzoun ca nu departe e si Maglavit
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Jun 2012, 14:50) Amandoi... de 2 ori, ca apel privat, primit si neefectuat. Adica de 3 ori cu suprataxa, ca s-au sunat reciproc catre 898989... Asa va trebe... altadata sa mai raspundeti la numere d-astea necunoscute... poate e vr-un 69 deghizat... |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
XMihai, n-a pus cuplaju' receptoru-n furca cum trebuie!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
XMihai, da' n-ai pus si tu intrebarea legitima "Manca-tzash, da' daca a fost numarul ascuns de unde ai stiut unde sa suni inapoi? Cum de ai sunat la numarul asta?" ?
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
N-auzi ca au fot sunati amindoi in acelasi timp? NU ea l-a sunat ep el nu el a sunat-o pe ea, pur si simplu o a treia parte a facut misto de ei. Eu v-am zis, era cuplaju'!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:21 |