SE OPRESTE LA CALD, ce ar putea avea
![]() ![]() ![]() |
SE OPRESTE LA CALD, ce ar putea avea
ambrozie2001 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2005
|
|||
Fyrestarter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 February 11 ![]() |
Diesel??? Benzina???
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
2005 = benzina
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
spala corpul mpp
mergi si pune-o pe tester |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
vyermeee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 July 11 ![]() |
salut , aceiasi problema am avut-o si eu !
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preferance
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ce inseamna "motorasul era vanat"?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Sa ofere cineva domnului economist o vanata...
|
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|
Area.51 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 May 12 ![]() |
Bun, bun! Și de ce nu se precizează în cartea tehnică sau de către dealer faptul că în rezervor trebuie să ai cel puțin 20L de benzină, asta fiind o problemă serioasă și cunoscută după cum rezultă din postul lui vyermeee
Din contră, există păreri diferite: unii spun să nu scadă nivelul sub 2 linii (adică14L), alții să nu ajungi des pe "roșu", iar alții să nu scadă nivelul sub 4 linii? Marea majoritate, și sunt mulți, suțin faza cu două linii de nivel?!! This post has been edited by Area.51: 30 Jun 2012, 20:21 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Laureat
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
o linie de nivel e de-ajuns. nu va mai luati dupa zvonuri de 2,50 bani ..
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa inteleaga lumea ca ar fi bine de preferat sa nu se mearga cu benzina putina in rezervor, asta nu inseamna ca se arde pompa daca se merge astfel in mod sigur, poate sa tina mult si bine si in aceste conditii.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vyermeee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 July 11 ![]() |
"motor vanat " adica se incalzise corpul motor de la caldura . mai eu am zis ce mi-au spus baietii de la service si ce-am vazut la ei adica pompe topite ... acum cum credeti ca e bine de mers ... dar numai vreau sa se mai intample chestia asta .
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance
2005
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
sigur nu e de la corpul MPP?.... o fi chiar din duraluminiu si cand se dilata o ia razna
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:55 |