limitator sau nu ?
![]() ![]() ![]() |
limitator sau nu ?
catadrx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2004 Scala
- CL-03-XXU
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De la catalizator distrus pe firu apei in sus pana la popa de benzina pot fi multe.Cam trebe service.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
catadrx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 April 12 ![]() |
deci filtru de aer este schimbat recent.. motorul merge bine, nu bate , poate doar umpic culbutorii, clapeta de injectie am curatat-o recent , uleiul este aral high tronic 10 w 40 , nu stiu ce ar putea sa aiba , totusi eu am o banuiala si aceea benzina..
|
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2004 Scala
- CL-03-XXU
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Catalizator infundat, pompa benzina, bujii, fise bujii, bobina inductie. Daca tu crezi ca-i de la benzina incearca un aditiv cva pt benzina, eu stiu... poate merge.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(catadrx @ 22 Jun 2012, 22:06) deci filtru de aer este schimbat recent.. motorul merge bine, nu bate , poate doar umpic culbutorii, clapeta de injectie am curatat-o recent , uleiul este aral high tronic 10 w 40 , nu stiu ce ar putea sa aiba , totusi eu am o banuiala si aceea benzina.. Cu benzina proasta tot ajungi la peste 140 intr-a 4-a la blana . Incearca sa vezi daca in alte trepte masina trage bine la turatii mai mari . Daca nu trage bine , verifica pe rand bobina , pompa de benzina si catalizatorul ( dar si restul de tobe ) . Cu aditivi minune nu faci nimic daca nu ai folosit pana acum. Ei se folosesc preventiv si din timp , nu numai la nevoie , cand de obicei e prea tarziu . Poti baga o data un aditiv mai puternic si benzina 99-100 , nu neaparat un plin intreg , ca ajungi sa dai peste 2 mil doar peun test si nu are rost . Deci bagi benzina buna si un aditiv si vezi cum se comporta . Bobina de inductie o poti imprumuta putin sa testezi la fel daca a ta are probleme sau nu . Pana la urma nu este cpat de tara ca te obliga masina sa mergi regulamentar , dar problema este ca "boala" se poate agrava . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:56 |