VWFORUM - o adevarata mina de rautate
![]() ![]() ![]() |
VWFORUM - o adevarata mina de rautate
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Arata ca esti deasupra lor si ignora-i!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Domnu', vezi ca esti moderator pe acolo.... cel putin, erai odata....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Asa, deci! E o disputa in familie, iar cineva vrea sa spele rufele in public!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pw vwforum nu am fost niciodata!
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
In ultima vreme acolo am obs ca se doreste o delimitare clara de VAG si celelalte. Poate asta e motivul pt care s-a mutat anuntul. Din cate stiu Supernova nu e VAG
![]() A, si au fost si acolo o gramada de anunturi cu masini tuning by ...nea Nelu Garaj si poate de aia au aparut si comentariile la masina ta. Prea mult ti-ai laudat marfa .... |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
GeorgeB |
![]()
|
masina de vanzare e chiar putin modificata! si e facuta profi. ii inteleg cu problema vs aspas, dar mi se rupe de faptul ca ei vor doar vag acolo, pt ca nu e specificat nicaieri asta!
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Discuta si tu cu un moderator si vezi care e problema. Asa putem doar sa ne dam cu presupusu'.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pai asta si vreau sa ne dam cu presupusul in public !
le-am dat report vineri si azi m-am trezit cu topicul pe offtopic. astept mesaj de la voinea. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
litza |
![]()
|
Te-au simtit ca nu esti fan VAG si te-au marginalizat
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
GeorgeB, eu cred ca te-au trecut la "Delir sub control" din cauza ca nu te cred baietii
![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mai aveau putin si iti cereau test adn sa vada ca urmele de pe volan sunt ale tale:) unii sunt tacaniti dar am vazut ca sunt si unii care cred si nu comenteaza aiurea:)
|
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
am link catre masina mea de pe acest forum. si pana la urma e o banala supernova nu vand cine stie ce racheta .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Din cite-mi aduc eu aminte, si pe aici te intreba lumea de unde kilu' Saftii ai scos tu 15 CP in plus.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
adunati pe hartie conform declaratiilor celor ce mi-au vandut si montat acele miraculoase obiecte datatoare de cp in plus
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Sony |
![]()
|
Un test, ceva?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GeorgeB |
![]()
|
sigur , daca platesti tu sunt dispus
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Sony |
![]()
|
Tu nu ai fost curios pana acum?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GeorgeB |
![]()
|
nu asa de curios ca altii
![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Nu am stat sa citesc topicul de pe vwforum ca nu ma pasioneaza insa te-au tratat exact cum ii tratam si noi pe aia cu filtre de boing si abs mecanic. Sau mai pe romaneste: "Pana nu vedem, nu credem". Mi se pare aiurea sa te plangi aici de actiunile de acolo.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
ok , atunci se poate strege topicul asta .
doar ca eu nu vb de filtre boeing ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
George sa mor de nu as face un dyno la aia in vitan 1 mil nu e asa un capat de tara, numai asa pentru spalatii pe creier VAG care devin din ce in ce mai rai de la o vreme.
This post has been edited by EvilOne: 15 Aug 2005, 22:37 |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
GeorgeB |
![]()
|
fac , pe cheltuiala lor
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu in locul tau as face testul... Nu costa incredibil de mult, poti chiar sa cresti pretul masinii cu valoarea testului. In plus, daca ai mai multi cai decat crezi? Si chiar daca nu ai mai multi, o confirmare oficiala a cailor putere (oricati ar fi) te pot ajuta sa vinzi masina mult mai repede, spulberand orice suspiciune de frauda (gen chip de superputere care iti da 200 CP ca e luat de pe avion, toba luata de la dezmembrari de la masina care a doborat recordul mondial de viteza etc.
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
jake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 24 May 04 ![]() |
Imi spun si eu parerea despre cele intimplate/discutate aici, poate nu fac bine..
Oricum nu vreau sa supar pe nimeni, asta asa sa fie clar de la inceput... Oare cum ar fi ca pe daciaclub, la bursa sa apara un anunt, cam asa ceva : vind trabant 601S, teava inox, bujii trei electrozi etc 30 cp ( original 26 cp ) ? Nu credeti voi ca cel care a dat anuntul va fi ciuca bataii de joc ? ( cel putin de o parte a membrlor forumului... ). Doar cei mai retinuti ar putea eventual sa-i ceara un test pe dinamometru. Comparatia este poate un pic fortata, dar pastrind proportiile, cel putin in parte, sta in picioare. Credeti voi ca cine are sau a avut Dacia isi va lua Trabant ? Cel care a dat anuntul ar avea succes cu el aici ? Greu de crezut, totusi nu imposibil. Oricum, in nici un caz asta nu va duce la relatii mai bune intre posesorii de masini germane si cei de masini frantuzesti, lucru binecunoscut pe soselele patriei. |
--------------------
Corolla 2.0 DTD
- B-0xxxxx
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
QUOTE Oare cum ar fi ca pe daciaclub, la bursa sa apara un anunt, cam asa ceva : vind trabant 601S, teava inox, bujii trei electrozi etc 30 cp ( original 26 cp ) ? Nu credeti voi ca cel care a dat anuntul va fi ciuca bataii de joc ? Avand in vedere ca pe vw forum sunt si masini de 65 cp(fabia 1.2 htp si destule polo-uri) , nu vad de ce o masina de 75+ ar fi luata la bascalie. Pt george :nu cred ca are rost sa faci testul , pt ca pe eventualul cumparator nu cred ca il intereseaza prea mult , important e sa mearga masina bine.Daca ai mai avea factura de la chip ari fi de-ajuns. ![]() This post has been edited by Doru: 16 Aug 2005, 13:30 |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Pai nu masina e luata ma la bascalie ci modul de prezentare al lu nea Georgica...care prea seamana a Powasonic...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
sunt it ist nu pr
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Ai incurcat-o, George!
Au inceput astia cu VAG-uri sa se ia de tine si pe-aici...Io stiam de mult timp ca Andrei citeste in secret sub plapuma forumul ala mai mult decat sta pe-aici... Auzi, 'powasonic'! C'est impardonable... This post has been edited by cristianco2002: 16 Aug 2005, 15:33 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 13:53 |