Nesimtirea unui ales al nostru, Azi, victor socaciu, PSD
![]() ![]() ![]() |
Nesimtirea unui ales al nostru, Azi, victor socaciu, PSD
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Las' ca-ti trece!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kxz @ 18 Jul 2012, 01:05) Io am ramas socat. E de urmarit, fara comentarii... http://www.b1.ro/stiri/politica/victor-soc...lita-33330.html Cam la fel de socant ca si asertiunile unor " 'telectuali ai lui base" de pe contributors cum ca suspendarea e o chestie prea serioasa ca sa fie lasata pe mana maselor needucate... Ambele tabere au snobii lor. Oricum, Socaciu-cantaretul de folk e ok, socaciu-parlamentarul e fix idiotul care propunea inlocuirea subtitrarii cu dublarea asa ca n-are nimeni vreun dubiu in privinta cretinismului sau! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pregateste terenul pentru o posibila republica parlamentara, ceea ce nu ar fi tocmai rau.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Alt topic??????
PS Eu sunt de acord cu el. ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ideea de baza - la dobitoc - era ca parlamentul nu trebuie controlat de nimeni. Atunci cine PLM e parlamentul asta? Sula pe care Iisus le-o dadea maselor s-o suga cind se terminau vinul si pestii?
This post has been edited by corbex: 18 Jul 2012, 07:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(corbex @ 18 Jul 2012, 08:24) Din punct de vedere decizional, cine vrei sa-l controleze? Aia numiti in functii? Deosebita treaba in Ro, CC care ar trebui sa verifice legile strict tehnic, baga de la sine modificari care n-au nici o legatura cu obiectul muncii. Democratie, ce plm. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Palmagiul se referea la referendumuri, chestii inutile, nu trebuie sa lasi tirlanii sa-si dea cu parerea, stiu elitele parlamentare ce e de facut.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aici se inchide.
Prea multe topice si asa. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 13:39 |