Lista neagra, Sagem Myx1
![]() ![]() ![]() |
Lista neagra, Sagem Myx1
diaconuliviu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|||
b!ack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 March 05 From: Bucuresti ![]() |
am sagem myx 5-2.ideea cu lista neagra e probabil(nu bag mana-n foc) pentru persoanele care nu vrei sa te sune,le bagi in lista si nu esti deranjat.banuiesc eu
![]() |
--------------------
kia
sephia
1996
- B xx LXM Daca o pasarica ti-a soptit ceva.....atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Eu am sagem cu chestia aia in meniu si tot nu stiu. M-am chiorat si in cartea tehnica si tot nu inteleg care e faza. Desi mi-ar fi folositoare o asemenea lista neagra, ca ma beepui toti prostii la ore incomode pt mine.
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
ia uitati aci, baieti. Rtfm-ul e sfant
![]() QUOTE(sagem myx-1 user guide) Blacklist The blacklist is used to limit failures on automatic calls (calls generated by the automatic redial function or by applications: data, fax for example). When several automatic calls failed with a number (number busy or unknown), this number is put in the blacklist and no automatic call will be done with this number any more until you delete it from the blacklist. Note: this function does not apply to the calls performed manually. deci e pus doar automat de telefon in situatia descrisa, de aia nu aveti nimic acolo. as vrea si eu un telefon cu "ignore list". am inteles ca unele nokia au. si desigur toate smartphone-urile, dar eu vb de cele pentru omul de rand. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 23:02 |