consum mare, consum mare
![]() ![]() ![]() |
consum mare, consum mare
topy_nebunu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 22 February 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
gordini dauphine
1968
- b-08-bfh
|
|||
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Simti ceva diferit in comportamentul masinii? Scoate fum, nu se infige? O ai de noua? Consuma ulei?
|
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
topy_nebunu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 22 February 09 From: bucuresti ![]() |
o am de noua.motorul merge impecabil ca sa zic asa...nu consuma ulei,nu scoate fum.nu da nici un semn cum ca ar fi defecta,decat consumul marit.este diferenta ca de la cer la pamant intre a mea si cealalta cu care am mai mers(vreo 3000 de km tot prin oras).
|
--------------------
renault
gordini dauphine
1968
- b-08-bfh
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ai verificat urmatoarele?:
-filtre (aer, benzina) -bujii (fise) -senzor turatie -motoras pas cu pas -traseu benzina obturat pe undeva -presiune in rampa -evacuare -roti infranate... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Citește aici, poate te ajută.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
topy_nebunu |
![]()
|
as sa incerc toate variantele acelea sa vedem ce o iesi....multumesc...cand rezolv ceva,postez...
|
--------------------
renault
gordini dauphine
1968
- b-08-bfh
|
|
EfendyDSN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 9 February 12 ![]() |
inca ceva...verifica cotul de la rezervor...cel prin care alimentezi ! eu il aveam fisurat si la vijare scuipa benzina
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala Efendy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:45 |