probleme instalatie gpl, electrovalva de pe plaman
![]() ![]() ![]() |
probleme instalatie gpl, electrovalva de pe plaman
bodolino3 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 July 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1988
- HD.04.MJP
|
|||
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
electrovalva e aceea intradevar si probabil se gaseste de cumparat separat. Acuma depinde de cum arata si cum e montata acea electrovalva la instalatia ta,ar fi edificatoare niste poze. Totusi daca carcasa electrovalvei e din plastic si ai un pistol de lipit si ceva rabdare o mai poti repara si pe asta care o ai acum. Indepartezi plasticul din jurul papucilor care intra in electrovalva suficient cat sa poti cositori acolo 2 fire terminate cu papuci pe care le conectezi la instalatie. Chestia asta trebuie sa o fac si eu la electrovalva de benzina ca un prieten grabit mi-a rupt un papuc de la ea si acuma trebuie data manual pe benzina. Nu am facut-o deoarece nu circul pe benzina si in foarte rarele ocazii cand raman fara gaz,ma dau jos si o comut cu mana pe benzina...
|
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:01 |