Radiere, Am un harb, cum procedez?
![]() ![]() ![]() |
Radiere, Am un harb, cum procedez?
crisan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Oltcit
Club
- 8B3312
|
|||
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
Trebuie sa mergi intai la Politie, daca esti din Bucuresti pe str. Udriste, iei de la birourile de copiat acte de vis-a-vis fisa de inmatriculare si formularele ale trei (sunt pe o pagina A4 toate le "decupezi" tu) le completezi. Cu fisa de inmatriculare, pe care o completezi la masina de batut neaparat, te duci la sectia financiara din sectorul tau, depui o cerere de radiere (sa ai un timbru fiscal de 3000 lei) si o sa iti puna o stampila care certifica ca masina are impozitul platit, nu ai datorii la "fisc" etc. Completezi si exemplarele alea trei la masina (neaparat la masina de batut) si mergi la politie. Acte necesare : fisa de inmatriculare, cele trei certificate, act identitate proprietar (original si copie), cartea de identitate a masinii (fa si o copie), talonul (idem eventual o copie), am uitat de la politie iei si completezi (asta si de mana se poate) o cerere de radiere din circulatie, la care adaugi placile cu nr. de inmatriculare. Vezi ca si in cererea de inmatriculare si in exemplarele alea trei trebuie sa completezi motivul radierii, aici nu stiu ce sa iti spun, sorry.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
crisan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 July 05 ![]() |
Multam', vladimir! M-ai scutit de o gramada de drumuri!
|
--------------------
Oltcit
Club
- 8B3312
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
tot am cautat io pe aici, dar tot nu gasesc raspuns la problema mea :
Am vandut acum vro trei ani de zile in urma unui Rrom, o dacie. Nu am vrut sa io dau pina nu faceam actele, dar...datorita programului de la ghiseele politiei romane si a celor de la primarie, nu am apucat sa facem actele in aceeasi zi. Asa ca a ramas sa ma intalnesc din nou cu meseriasul a doua zi. Bineinteles ca acesta nu am mai venit, mai ales ca ii dadusem masina si certificatul de inmatriculare. Am oprit la mine, numai cartea de identitate a masinii, contractele de vanzare cumparare, si fisa de inmatriculare. Avand in vedere ca au trecut ceva ani de cand i-am dat autoturismul, si m-am cam saturat de asteptat, acum vreau sa radiez masina si sunt interesat de ce am de facut. De el nu am mai dat, si nici nu stiu unde sa il caut....deci radiere fara masina, certificat de inmatriculare, persoana careia i-am vandut-o, se poate? This post has been edited by algor: 28 Nov 2005, 15:11 |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(algor @ 28 Nov 2005, 14:14) De el nu am mai dat, si nici nu stiu unde sa il caut....deci radiere fara masina, certificat de inmatriculare, persoana careia i-am vandut-o, se poate? Pai du-te si tu la Politie si intreaba cum e mai bine , dar sa stii ca fara certificatul de inmatriculare nu poti . Spune-le la Politie ca ai imprumutat-o Rromului si nu ti-o mai da inapoi or something . Naspa faza ! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
e bine ca ai cartea...
eu stiam ca se poate rezolva cumva daca declari pierdut talonul (in monitorul oficial??) iar numerele spui ca vrei sa le pastrezi si platesti o taxa anuala ceva de genul asta, dar oricum se poate rezolva daca ai cartea |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
Alexito |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 27 December 07 From: Bucuresti ![]() |
scuze ca postez intr-un topic atat de vechi, dar nu am gasit inca, stiu ca pt radiere acum iti trebuie in plus, acte care dovedesc ca ai unde sa tii masina, (garaj,curte) sau un act de la parcul de dezmembrari, intrebarea mea este, conteaza care parc de dezmembrari imi da foaia ca am dus-o la dezmembrari? am auzit unele variante ca doar cel de pe centura (eu sunt din Bucuresti) ar elibera actul care ti-l recunoaste si cei de la politie, acum am vorbit cu un prieten si mi-a zis ca este ilogic, ca politia ar trebui sa accepte orice act care atesta ca masina a fost dusa la remat.
Eu vreau sa o radiez masina, sa o scot din circulatie, a fost implicata intr-un accident. Daca cineva stie cum se procedeaza va rog spuneti-mi si mie cat mai urgent. Va multumesc |
--------------------
Dacia
NOVA
1999 GT
- B99GNM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:33 |