Dacia Dubla Cabina Ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Dacia Dubla Cabina Ce parere aveti?
kamarad15 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 August 05 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE II
2008 MANAGER
- CJ-26-GIU
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu stiu despre Dacia ta, dar eu la Servici am cateva exemplare dublucabina Diesel, si vreau sa spun ca sunt de toata prastia.
Motorul este foarte galagios, extrem de obositor la drum lung, consuma mult(9l in oras si 7 in afara), de asemenea mortorul este prea slab ca putere , si masina prea grea. Acceleratia este de Aro Diesel, cam 20-25 secunde pana la 100 km/h. Sa nu mai spun ca in primi 5000 km 2 din 3 erau la service pentru reparatii. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ma e buna pt banii ei!ce pb aI cu ea mai exact?oricum dragi colegi e vehicul utilitar nu S classe!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu nu am zis ca nu e buna pt banii ei ...am descris dezavantajele
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
Eu v-as propune deschiderea unui topic cu de toate despre Dacia papuc, asa cum sunt cele despre D 1100 si D 1300 Franta. Cred ca ar fi multi interesati. Personal, am un papuc pe benzina , tractiune spate, 2 locuri.
|
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
cristi_doditoiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 20 January 06 ![]() |
Adica ce vreti sa spuneti"la banii ei"7300 euro nu sunt bani????.Loganul cat este?????Si nu se compara.Nu mai ganditi asa!Eu am rata de ma i-a dracu,si ei fac afirmatia asta?Imi pare rau ca multi ganditi asa.Domnule cand am luat-o nu am negociat pretul.Mi-am luat masina noua si ca atare tre sa fie "noua".Usa pe spate nu se inchide bine,este gazata pe unele parti,planetara m-a lasat ,telescop m-a lasat,km zbarnaie ca dracu.......Haideti ca la banii astia sa avem si noi niste pretentii,chiar daca sunt mai mici dar..
|
--------------------
autoutilitara dacia
duble cab 1.9D
- vl 04 xxx
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Dar de ce tind sa cred ca voi sunteti exceptiile si majoritatea nu au probleme cu ele ?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
punctul pe j ! eu am o taraboanta de 3 ani (primele livrate) si in afara de bujii (3 buc) si de cablul de la frina de mina care s-a blocat n-am schimbat nimic pe ea !
e drept, eu am cumparat-o cu 5100 de euroi dar deh, asta e ! nu putem spune de masinile care sunt pe fima ca sunt proaste pt ca am vazut cum si de cine sunt conduse ... adica in bataie de joc ! mi se pare o minune ca tin si atita cit tin ! |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 19:34 |